0.4 C
Novi Sad
28/11/2020, 03:30
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 23. januar

Horoskop za sredu, 23. januar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Atmosfera laži i prevare koja dominira u vašem okruženju može prerasti u pravu zaveru skovanu protiv vas. Ukoliko na vreme ne prihvatite poraz i kritike, možete se naći posramljeni u krajnje neprijatnoj situaciji. Problemi vam dolaze zbog umora. Potrudite se da se naspavate.

BIK


Nije povoljan dan za ugovore. Odložite sve nakratko jer ako sada započnete nove pregovore, može se sve iskomplikovati. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat. Bez problema na polju zdravlja! Možete da očekujete da će vam stanje biti sasvim stabilno.

BLIZANCI


Siguran kontakt i komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Nestabilna situacija na planu karijere, moguće su neke dugo očekivane promene. Nema naznaka za probleme. Dobro se osećate u svojoj koži i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete pozitivne okolnosti danas.

RAK


Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.  Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

LAV


Partner često postavlja pitanja koja Vam podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Potrebna Vam je nečija asistencija, kako biste završili najteži deo posla. Udružite svoje interese sa osobom koju dobro poznajete. Moguća je vrtoglavica i osećaj hroničnog umora. Ne osećate se baš najbolje i moguće je da ste preterano iscrpljeni.

DEVICA


Postajte sumnjičavi dok analizirate voljenu osobu, čini Vam se da deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Suviše lično doživljavate razne poslovne situacije i pravite pogrešne procene. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Problemi vezani za krvotok su mogući kod vas, kao i tegobe sa cirkulacijom.

VAGA


Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme. Ne bi trebalo da bude problema na ovom polju.

ŠKORPIJA


Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas trpi. Hronični problemi vam se vraćaju. Stanje na polju zdravlja vam nije baš sjajno i bilo bi dobro da se sa vašim lekarom posavetujete oko svega što vas muči.

STRELAC


Moguće je da niste sigurni na koju stranu da krenete. Poslovne promene vam uskoro dolaze i na neki način su neminovne. Postoje manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Spremni ste na kompromise i nova rešenja. Odlično stanje vas očekuje kada je u pitanju zdravlje.

 

JARAC


Muči vas promenljivost raspoloženja koje ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte. Uspešno ste regulisali telesnu težinu. Osećate se dobro u svojoj koži i imate pozitivan stav o svemu.

VODOLIJA


Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni. Možete da očekujete generalno povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja.

RIBE


Pokažite da ste spremni da preuzmete veću odgovornost u poslovnom okruženju i za to ćete biti nagrađeni. Malo ste razočarani zbog situacije u kojoj ste se našli sa voljenom osobom. Mislili ste da možete da joj verujete ali ste shvatili da ste pogrešili. Imunitet vam je oslabljen i ne osećate se baš najbolje.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments