18.4 C
Novi Sad
05/07/2020, 06:08
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 24. april

Horoskop za sredu, 24. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osobe, kojom vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, treba vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje. Potrudite se da tokom današnjeg dana sebi obezbedite dovoljno vremena da napravite predah.

BIK


Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.Povedite računa o zdravijoj ishrani.

BLIZANCI


Ljubav vam u ovom periodu lako dolazi. Osećanja za nekoga s kim radite.  Bez bitnih dešavanja, isti trend se nastavlja. Povedite računa o leđima. Mogući su problemi sa kičmom. Ukočenost, bolovi u leđima i napetost vas konstano prate. Vreme je da se posavetujete sa fizijatrom.

 RAK


Vaše prisustvo je poželjno na svakom okupljanju. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti priliku i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe. Nema naglašenih problema.

LAV


Nemojte da očekujete previše kada je u pitanju današnji dan. Polje posla vam baš nije dobro postavljeno sada. Važno je da budete sasvim otvoreni prema osobi do koje vam je stalo ako želite da izgradite dobar odnos. Izbegavajte unos alkohola ili preterivanje sa štetnim supstancama jer biste na taj način mogli da ugrozite sopstveno stanje.

DEVICA


Svoj ljubavni život ste detaljno osmislili pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako vi želite. Previđate da nije lako predvideti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije. Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju i akumulirajte pozitivnu energiju.

VAGA


Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je poslednji trenutak da promenite te odnose. Imunitet vam je nešto slabiji pa biste mogli da imate manje probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA


Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, ali uz to pričuvajte se fizičkih povreda. Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

STRELAC


U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate rešite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje. Mogući su problemi sa migrenom. Glava vama je sada jako osetljiva i podložna tegobama.

JARAC


Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite šta imate. Prijaće Vam promena i psihofizička relaksacija, više se opustajte.

VODOLIJA

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite, jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Povedite računa ako ste već imali neke tegobe, ciste, upale ili probleme sa kamenom i peskom u bubrezima.

RIBE

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite. Potrebno je da poboljšate kondiciju.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments