3.3 C
Novi Sad
04/12/2022, 06:13
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 26. decembar

Horoskop za sredu, 26. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


U emotivnom smislu potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave. Sačuvajte hladnokrvnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni ili privatni status.  Osećate se odlično. Nemate nikakve probleme kada je u pitanju pokje zdravlja. Danas ste puni pozitivne energije i spremni ste da date svoj maksimum na svim poljima.

BIK


Muči vas atmosfera u domu, pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Čini vam se kao da vas niko ne razume, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav vaš trud koji ste uložili da im udovoljite. Preosetljivi ste. Puni ste energije! Današnji dan posvtite rekreaciji i bavljenju sportom koke će vam i te kako prijati.

BLIZANCI


Možete da budete zadovoljni trenutnom situacijom. Većina planova vam se lako ostvaruje. Nastavite tako. Sve više verujete u svog partnera i osećate da želite više da se vežete. Moguć je početak zajedničkog života. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće sa urogenitalnim traktom.

 RAK


Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće sa disajnim putevima ali i sa alergijskim reakcijama.

LAV


Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, razmislite na koji način treba da se predstavite u lepšem svetlu. Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Nema razloga da ponavljate poznatu priču. Prijala bi vam malo jača ishrana. Potrudite se da ugodite potrebama svog organizma.

DEVICA


Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture, naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu. Proverite svoju dioptriju u narednom periodu. Moguće je da ćete imati manje probleme sa vidom.

VAGA


Na poslu vas ne čekaju nikakve krupne promene, možete da se opustite i dozvolite da stvari same idu svojim tokom. Danas je odličan dan za sve slobodne Vage. Nova osoba koja se može pojaviti budi u vama duboke emocije. Moguće je da ste u proteklom periodu imali preterano naporan tempo i da vas sada sustiže nedostatak energije.

ŠKORPIJA


Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje. Potiskivanjem osećanja podstičete veću napetost. Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike. Preostaje Vam da prihvatite kompromisno rešenje. Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas.

STRELAC


Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja, pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa. Povećajte unos vode. Tečnost je jako važna za vas. Iako su hladni dani ne biste smeli da dehidrirate.

JARAC


Danas je bolje da predahnete jer će vaši planovi da se nađu pred brojnim preprekama i greška je forsirati stvari. Iako se povremeno oseća zapostavljeno od vaše strane, voljena osoba olanira da ostane pored vas. Posvetite joj se više. Manji problemi sa pritiskom su mogući kod vas pa povedite računa o tome.

VODOLIJA

U odnosu sa partnerom, izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge. Zaplovite na toplim emotivnim talasima. Obratite pažnju na različite detalje i na neke skrivene poruke. Nemojte očekivati nemoguće, već prikupite sve neophodne informacije. Mogući su problemi zbog pada imuniteta kao i poteškoće sa krvnom slikom.
RIBE

Pruža vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi, jer celi posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zdravlje vam je stabilno.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments