Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 27. novembar

Horoskop za sredu, 27. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pred vama su neki preokreti na polju posla, moguće je da ćete imati dosta komplikacija. Nova ljubavna prilika vas očekuje uskoro. Osoba koja će vam prići bi mogla da bude mlađa od vas. Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima. Moguće je da ćete biti skloni nekim poteškoćama na polju zdravlja, pa bi najbolje bilo da se posavetujete sa lekarom.

BIK

Neophodan vam je predah i kratak odmor. Okolnosti koje se nameštaju otvaraju mogućnost da sa prijateljima pobegnete na nekoliko dana. Više se krećite i ne oklevajte, kratak oporavak će vas okrepiti pa ćete s lakoćom nadoknaditi propuštene obaveze. Možete da očekujete period u kojem ćete biti skloni tome da vam se na polju zdravlja javljaju problemi zbog uznemirenosti i nervoze.

BLIZANCI


U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja Vas prati. Stvari koje izgledaju nemoguće za Vas postaju moguće, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku tajnu formulu. Moguće su upale, infekcije i slični problemi.
RAK

Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Osetljiv vrat i ramena su naglašeni kod vas u ovom periodu. 

LAV


Odlaganje poslovnih obaveza bi moglo da vas dovede do nekih većih komplikacija na ovom polju. Vaš brak je u krizi aali vi niste spremni da odustanete. Želite da se potrudite da vaša zajednica opstane. Povedite računa u saobraćaju. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati probleme sa koncentracijom kao i da ćeete biti skloni manjim povredama.

DEVICA


Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebe da se povlačite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou. Problemi sa prehladom su naglašeni kod vas tokom ovog perioda.

VAGA


Dolazi do ozbiljnih promena na vašem poslovnom polju pa je vreme da pokažete kako ćete se u tome snaći. Spremni ste da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje i da se posvetite vašem odnosu. Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem. Potrudite se da nađete vremena za rekreaciju i bavljenje sportskim aktivnostima.

ŠKORPIJA


Pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete. Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv. Mogući su problemi vezani za pluća, ali i za grudi, kao i za srčani sistem.

STRELAC

Vaša zabrinutost na polju posla vam donosi neke negativne misli i strahove. Dosta toga vas sada optereećuje. Zahlađenje između vas i partnera je nastupilo polako, pa je važno da budete strpljivi sa njim. Skloni ste povišenom pritisku. Moguće je da zbog stresa koji vas okružuje vaše zdravlje na neki način ispašta. Očekuje vas nepovoljan period na ovom planu.

JARAC


Ozbiljni ste i ambiciozni, pokazujete svima na poslovnom polju da je vreme da vam pokažu poštovanje. Nemojte da očekujete pokretanje nove veze jer sada nije pogodan trenutak za to. Problemi su mogući zbog nervoze. Pred vama je period u kojm će i emotivno nezadovoljstvo imati veliki uticaj na vaše polje zdravlja.

VODOLIJA


Prilično ste uznemireni, ne uspevate da ostvarite svoje namere. Budite strpljivi u društvu voljene osobe. Vaš problem može da se definiše kao preterana ambicioznost ili neskromnost pri proceni ličnih mogućnosti. Odlično se osećate! Možete da očekujete pozitivan dan u kojem će vas pratiti dobro raspoloženje. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na svim poljima.
RIBE

Možete da se opustite danas i da na polju posla malo predahnete. Nećete imati previše obaveza. Zaljubili ste se u osobu koja je pokazala da takođe ima neka osećanja ka vama. Očekuje vas zanimljiva faza za ljubav. Prija vam fizička aktivnost kao i bavljenje sportom. Potrudite se da budete aktivni i da poradite na boljoj kondiciji u narednom periodu. Zadovoljni ste sobom.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments