Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 28. novembar

Horoskop za sredu, 28. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Današnji dan vam nije ni malo povoljan i najbolje bi bilo da se ni na jednom polju ne forsirate previše.

BIK


Partner ponekad ne razume Vaše ideje, potrebno je da se razjasnite oko zajedničkih nesporazuma. U Vama se pokrenuo takmičarski impuls. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvoštručite svoje poslovne rezultate. Odlično se osećate i nemate nikakve probleme sa zdravljem.

BLIZANCI


Lako možete naći ljubav na bilo kakvom mestu zabave ili događaju. Za tako nešto ćete sigurno imati prilike. Usmerenost pažnje na špekulacije i sve što donosi profit kroz rizik.  Mogući su problemi sa glavoboljom. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu i izbegavajte bilo kakvo naprezanje kao i bilo kakve faktore rizika na ovom polju.

 RAK


Važno vam je da razjasnite situaciju u kojoj se nalazite kako ne biste kasnije imali neke probleme zbog nesporazuma na poslu. Voljena osoba deluje kao da je preterano zahtevna što se vama ni malo ne dopada. Tražite malo fleksibilnosti od nje. Mogući su problemi sa peskom ili kamenom u bubrezima.

LAV


Privlače Vas neobične situacije koje nose neku skrivenu čar. Sačuvajte umerenost i diskreciju u emotivnim susretima. Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim saradnicima i da mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Prate vas problemi sa hroničnim umorom. Moguće je da nikako ne možete da se naspavate.

DEVICA


Danas ćete misliti samo na ljubav, a posebno ćete biti zainteresovani za fizičko ispoljavanje
ljubavi. Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. Mogući su problemi sa alergijama. Generalno ste tokom današnjeg dana osetljivi i podložni brojnim problemima na polju zdravlja. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

VAGA


Moguća ljubav sa nekim novim, a u svakom slučaju ćete biti popularni i uživati u uzbudljivom ljubavnom životu. Možete dobiti više ponuda za posao ili raditi dva posla paralelno.  Osećate se jako dobro i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ŠKORPIJA


Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu, ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će u ovom periodu na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani. Mogući su manji problemi vezani za pritisak.

STRELAC


Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom. Nalazite se pod određenim psihološkim pritiskom, ali morate razlikovati moralnu od fizičke hrabrosti. Ne bi trebalo da bude problema. Dobro se osećate u svojoj koži i lepo ste raspoloženi.

JARAC


Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama, pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga ne prekontrolišete. Skloni ste prehladi i problemima sa sinusima. Pred vama je nepovoljan dan za polje zdravlja.

VODOLIJA

Za razliku od partnera, Vi imate drugačija merila i jasne ciljeve. Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće planove. Nema problema kod vas. Na polju zdravlja je sve mirno i stabilno. Povoljan je period za oporavak nakon neke intervencije ili za bilo kakvo lečenje i nove tretmane.
RIBE

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje. Mogući su problemi sa nesvesticom. Pred vama je dan u kojem ćete generalno imati manjak energije.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments