5.2 C
Novi Sad
22/10/2020, 08:39
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 29. maj

Horoskop za sredu, 29. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani. Osetljiv nervni sistem bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem.

BIK


Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati svog partnera. Ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. U finansijskom smislu, izbegavajte nepotrebne račune. Problemi su mogući zbog nervoze. Pred vama je napeta faza u kojoj će vam zdravlje biti promenljivo.

BLIZANCI


Poslovne obaveze vas pritiskaju a vi imate potrebu da pobegnete na kraj sveta. Pokušajte da nađete neki kompromis. Niste zadovoljni emotivnom situacijom i spremni ste da prekinete odnos sa partnerom. Imate dovoljno energije za sve i današnji dan vam je generalno povoljan. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe na polju zdravlja.

 RAK


Razmišljaćete o nekome iz vaše prošlosti, zbog čega ćete zapostaviti osobu koja je sa vama
sada. Imaćete jaku potrebu da promenite posao, ili čak pravac u karijeri. Nervna napetost je naglašena kod vas. Mogući su i problemi sa grčevima u mišićima. Pred vama je dan u kojem će vam nervoza stvarati veće probleme sa zdravljem.

LAV


Potrebno je da se uozbiljite i obavite svoj posao na najbolji mogući način. Nije loše to što umete da se opustite, ali takav odnos prema obavezama mogao bi kasnije izazvati negativne posledice za čiju popravku može biti kasno. Nema naglašenih problema kada je u pitanju zdravlje. Generalno se osećate dobro.

DEVICA


Nedostaje Vam emotivna podrška, potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Ponekad nije lako ostvariti pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i precizne poteze. Moguće je da ćete imati veće probleme sa zdravljem ako budete nastavili sa nezdravim načinom života.

VAGA


Uzbudljiv dan, predstoje brojni poslovni susreti. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom pronalazite zajednički interes koji najavljuje mogućnost jedne plodne saradnje. Veče posvetite sebi i voljenoj osobi s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline. Moguće je da primećujete promene kod vašeg partnera i da vam se čini da će vaša veza ubrzo biti prekinuta.

ŠKORPIJA


Sabirate šta ste uradili u minulom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice, pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku jer će vam to pokvariti dragocen osećaj zadovoljstva. Osetljiva bešika bi mogla da vam stvara manje probleme.

STRELAC


Ono što ste planirali, se neće ostvariti danas. Negativni uticaji vas prate i sve ide u pogrešnom smeru kada je u pitanju posao. Sumnjate u partnerovu iskrenost i čini vam se da je na neki način sakrio neke činjenice o sebi.  Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vam prijati da budete maksimalno fizički aktivni.

JARAC


Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji u vezi s poslom koji svakodnevno obavljate.  Problemi sa donjim stomakom su mogući kod vas, posetite lekara.

VODOLIJA

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami. Pred vama je nepovoljan period u kojem biste lako mogli da imate nove probleme sa zdravljem.

RIBE

Vešti ste u tome da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li je svaka vaša obaveza isplativa. Zbog preterane nesigurnosti i bolećivosti, prihvatate, na svoju štetu, sve što se od vas zahteva, umesto da zauzmete jasan stav i time sebe oslobodite pritiska. Potrebno je da pazite na ishranu i da se pobrinete za to da uvedete zdravije navike.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments