6 C
Novi Sad
27/11/2021, 12:08
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 3.oktobar

Horoskop za sredu, 3.oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povukli ste brzoplete poteze pa ste se zbog toga našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo pa je pred vama neprijatan razgovor s pretpostavljenim licem. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati pad energije.

BIK

Dolaze vam neočekivana dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da će sve krenuti u pogrešnom smeru. Možete da se nadate romantičnom sastanku sa osobom koja vam se jako dopada. Možete da očekujete da ćete se bolje osećati od onog trenutka od kog budete uspeli da regulišete svoju ishranu.

BLIZANCI


Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije. Delujete napeto u novim situacijama. U poslovnim susretima sve svodi na princip “uzimanja ili davanja”. Problemi sa pritiskom bi mogli da budu naglašeni kod vas danas.
RAK

Uglavnom ćete se baviti problemima u ovoj sferi života, a nećete imati prilike da uživate u
ljubavi. Vaš radni elan i entuzijazam će biti na visokom nivou. Osetljia stopala i zglobovi na nogama bi mogli da vam stvaraju određene probleme na ovom polju. Tokom današnjeg dana su slabe tačke vezane za donji deo tela.

LAV


Stalno govorite o promenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni. Prijala bi vam šetnja ili neka lagana rekreacija koja će vas opustiti.

DEVICA


Moguće je da je potrebno da počnete da razmišljate o nekim promenama na ovom polju polako. Intuicija vam govori da postoje neke stvari o kojima biste trebali da povedete računa u narednom periodu kada je u pitanju partner.  Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja u narednom periodu.

VAGA


Imate priliku da izgladite stare nesporazume i osvežite kontakt s ljudima koje ste ranije eliminisali. Vaša ubedljivost donosi dobre rezultate, ali ne preterujte u tome jer ćete na taj način preuzeti i onu odgovornost koja nije vaša. Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA


Novi izlivi ljubomore ili posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Važno je da sačuvate samokontrolu. Morate imati dovoljno mudrosti za suprotstavljanje nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.
STRELAC

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.  Generalno se dobro osećate i nemate probleme.

JARAC


Danas nećete biti spremni da ulažete mnogo energije u ljubavni život pa neće biti ni posebnih dešavanja u ovoj oblasti. Loša komunikacija sa kolegama. Povedite računa o srcu i kardiovaskularnom sistemu. Mogući su problemi vezani za visok pritisak. Nemojte da se stresirate previše i izbegevajte fizičko naprezanje.

VODOLIJA


Povremeno gubite strpljenje, nema razloga da se ponašate isuviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Mogući su manji problemi vezani za kašalj, disajne puteve, sinuse, prehladu, kijavicu i sve tome slično.

RIBE


Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte. Mogući su manji problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani ali i o unosu tečnosti.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments