Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 30. oktobar

Horoskop za sredu, 30. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas i možete da imate manje probleme sa upalama.

BIK

Konstantno ste napeti i vaše raspoloženje se veoma negativno odražava na situaciju u poslovnom okruženju. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je stalo. Potrudite se da date sve od sebe kako bi joj pokazali vaša osećanja. Umor i neispavanost su hronični. Potrudite se da nađete više vremenakoje ćete posvetiti sebi.

BLIZANCI


Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema osobi koja ignoriše Vašu molbu. Važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva. Postupite na osnovu svojih merila, bez detaljnih objašnjenja ili osećanja krivice. Kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite. Važno je da uskladite misli i osećanja.
RAK

Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće sa disajnim putevima ali i sa alergijskim reakcijama.

LAV


Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje. Slaba cirkulacija je moguća kod vas, što u nekoj meri može da stvara probleme sa zdravljem.

DEVICA


Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa kičmom, kostima pa bi bilo dobro da se posavetujete sa fizijatrom.

VAGA


Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.  Izbegavajte cigarete i duvanski dim.lako biste ogli da dođete do problema sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA


Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji. Dolazi vreme u kojem ćete morati malo značajnije da obratite pažnju na stanje svog organizma kako bi predupredili probleme.

STRELAC

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja, pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa. Povećajte unos vode. Tečnost je jako važna za vas. Iako su hladni dani ne biste smeli da dehidrirate.

JARAC


Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Povedite računa o leđima koja su svakako vaša hronična slaba tačka.

VODOLIJA


Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite. Manji bolovi u stomaku su mogući kod vas, sada ste skloni problemima sa probavom.

RIBE


Pruža vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi, jer celi posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zdravlje vam je stabilno.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments