Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 4. jul

Horoskop za sredu, 4. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis. Povećajte unos magnezijuma. Bilo bi dobro za vaš nervni sistem da unosite više minerala.

BIK


Očekuje vas prilično naporan dan. Moguće je da ćete iz nekog razloga morati da ostanete duže na svom poslu. Imaćete priliku da uđete u zanimljivu avanturu. Iako biste možda želeli i nešto više od toga, sada nije trenutak. Prijala bi vam masaža ili odlazak kod fizioterapeuta.

BLIZANCI


Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. Danas možete naći nekoga s kim ćete imati i strast i ljubav. Moguće su greške napravljene u brzini ili zbog nepažnje. Bilo bi dobro da proverite nivo holesterola u krvi. Očekuju vas manji problemi sa masnoćama i bilo bi dobro da to regulišete na vreme.

RAK


Dobijate informaciju koja nosi putokaz u kom smeru treba da ide vaš profesionalni razvoj. Na prvi pogled to vam ne deluje primamljivo, ali u budućnosti se mogu razviti u sjajne mogućnosti. Ne propuštajte priliku, ostanite u igri. Tokom ovog perioda možete da budete skloni problemima vezanim za srce, tahikardiju, aritmiju i slične tegobe.

LAV


Lako uspostavljate bliskost i brzo se emotivno povezujete sa drugima. Dobit od partnerskog posla i uopšte partnerstva, kao i sreća u pravnim sporovima. Povedite računa o urinarnom traktu. Očekuje vas faza u kojoj veoma lako može da dođe do nekog upalnog procesa ili infekcije kod vas. Idite na redovne lekarske kontrole.

DEVICA


Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u trgovinu, dan će biti stresan za vas. Iako ste u iskušenju da konačno dovršite neke zaostale poslove, odolite iskušenju i sve odložite za neko vreme, jer sve što uradite danas, radićete ponovo. Povedite računa o imunitetu. Proverite svoju krvnu sliku, povećajte unos vitamina i minerala.

VAGA


Očekuje vas slobodan dan tokom kog nećete imati previše obaveza ili briga vezanih za posao. Iskoristite svoju priliku da se odmorite i distancirate od obaveza. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas neko iznenadno poznanstvo sa osobom koja deluje sasvim drugačije od okruženja na koje ste navikli. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA


Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje. Pred vama je faza u kojoj od vaših navika zavisi i vaše zdravlje.

STRELAC


Moguće je da ćete imati neke nepredviđene situacije ali i ćete se na kraju izboriti za svoj status na poslu. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo je sada u fazi prekida. Niste sigurni na koji način da se postavite prema njoj. Skloni ste i prehladi, problemima sa sinusima, disajnim putevima itd.

JARAC


Zajedničko putovanje ili ljubav na putovanju. Uzbudljiv svako ko je na neki način stran i
drugačiji. Bez promena u ovoj sferi, isti trend se nastavlja. Mogući su manji problemi sa žlezdama. Povedite računa o svojim hormonima. Ako primetite neke neobične simptome obavezno uradite sve neophodne pretrage.

VODOLIJA


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Moguće je da ćete imati probleme sa vipkom kilograma u narednom periodu i da je jako važno da ozbiljno na tome poradite.

RIBE


Nestabilnost u sferi ljubavi. Neće vam uspeti da odobrovoljite partnera koliko god da se trudite. Možda ćete dobiti više primamljivih ponuda. Moguć je I rad u inostranstvu. Manji problemi zbog umora su mogući. Ukoliko se bufete potrudili da redovnije i više spavate i to se takođe može prevazići.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments