Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 5. decembar

Horoskop za sredu, 5. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali što je najvažnije, nema ni pogoršanja. Moguć je pad imuniteta, osetljivi ste. Današnji dan vam generalno nije povoljan za polje zdravlja.

BIK


Oštar ton ili psihološki pritisak sa Vaše strane, izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku. Ukoliko Vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na okolinu. Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

BLIZANCI


Ne biste trebali da imate veće probleme, svi poslovi idu uobičajenim tokom i generalno ste zadovoljni. Ukoliko ste u braku moguće je da ćete uspeti da rešite neke probleme koje ste imali sa voljenom osobom. Povedite računa o probavi koja bi mogla da vam bude osetljiva i problematična tačka tokom današnjeg dana.

 RAK


Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko Vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Nema potrebe da smišljate dodatna objašnjenja. Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje pri rešavanju poslovnih interesa. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja.

LAV


Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski, pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu što vama ne ide u prilog. Solidno zdravlje vas očekuje tokom današnjeg dana.

DEVICA


Prijaće vam nešto usporeniji tempo jer vam je odmor neophodan. Preterano ste se opteretili poslovnim obavezama. Skloni ste razdražljivom ponašanju, što vas može dovesti do raznih nesuglasica sa voljenom osobom. Mogući su novi problemi sa zdravljem. Ne osećate se dobro i neka teška energija kod vas sada vlada.

VAGA


U susretu sa voljenom osobom, suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja. Nepotrebno provocirate partnera. Zadržite dodatnu meru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak. Mogući su problemi sa nesanicom. Smanjite tenziju.

ŠKORPIJA


Pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema. Dobro se osećate u svojoj koži i svesni ste svojih kvaliteta kao i životnih prednosti. Pred vama je jako povoljan dan.

STRELAC


Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas partnerovo ponašanje. Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Danas najviše vremena posvetite sebi i svojim potrebama.

JARAC


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi, u stvari, samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Generalno se dobro osećate. Ne biste trebali da očekujete komplikacije danas.

VODOLIJA

Partner očekuje inicijativu sa Vaše strane. Ako ste slobodni, uputite emotivnu poruku ili signal osobi koja Vam se dopada. Potrebno je da se organizujete na različitim stranama. Prihvatite nečija uputstva koja garantuju poslovni dobitak. Proverite holesterol i stanje sa jetrom. Možete biti skloni nekim tegobama vezanim za ova polja.
RIBE

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu. Puni ste energije!Možete da očekujete da će sve biti sasvim uredu.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments