Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas znatan pomak, naročito na finansijskom planu. Povedite računa o tome da ne dođe do nekih novih urinarnih infekcija ili komplikacija kada je u pitanju vaše zdravstveno stanje.

BIK


Skloni ste tome da sumnjate u ljude sa kojima sarađujete. Moguće je da vam atmosfera u kolektivu unosi nemir. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom i sa njom je jedino moguća veza na daljinu a niste baš ljubitelj takvih odnosa. Možete da očekujete manje probleme sa želucem pa izbegavajte namirnice koje se teško vare.

BLIZANCI


Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju. Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni.  Odlično se osećate danas.

RAK


Dokažite partneru da dobra volja i pažnja imaju veće značenje od skupih poklona. Sve ima svoju pravu vrednost i značenje. Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Stoga, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Spremni ste da se angažujete oko toga da dobijete više pažnje sa njene strane.

LAV


Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini. Puni ste snage. Spremni ste da uživate u pozitivnom danu koji je pred vama.

DEVICA


U određenim situacijama uz Vas trpi i voljena osoba, ali Vi to uporno poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist. Ukoliko se udaljavate od zajedničkih tema, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi koji će Vas značajno usporiti. Postoje određene stvari koje biste trebali da razrešite sami sa sobom.

VAGA


Ljubavni život će vam biti nestabilan, pre svega zato što partner neće biti raspoložen da se na bilo koji način obaveže. Imaćete problema u partnerskom poslu i uopšte u međuljudskim odnosima. Vašoj koži je potrebna bolja nega. Pred vama je period u kojem su moguće poteškoće sa iritacijama, suvoćom kao i alergijskim reakcijama.

ŠKORPIJA


Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi. Mogući problemi sa aritmijom.

STRELAC


Nećete imati prilike da sretnete osobu koja vam se dopada, biće skriven/na od vas. Doživeli ste izvesne izazove u ovoj sferi, ali izazovan period je sad iza vas i možete očekivati poboljšanje. Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani. Važno je da svakodnevno unosite više tečnosti.

JARAC


Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor. Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas. Povedite računa o mogućim problemima sa promenljivim pritiskom.

VODOLIJA


Nećete biti opterećeni poslovnim obavezama. Dajete sebi priliku da se malo opustite i distancirate od posla. Povoljan je dan za početak nove ljubavne veze. Spremni ste da pokažete otvoreno svoja osećanja ka partneru. Moguće je da ćete imati neke tegobe vezane za probavu. Povećajte unos vode, tečnosti i pokušajte malo više da se krećete.

RIBE


Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao. Mogući su problem sa disajnim putevima. Skloni ste prehladama, ali i običnim kijavicama ili problemima vezanim za povremeni kašalj.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments