2.9 C
Novi Sad
28/01/2022, 21:19
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 8. avgust

Horoskop za sredu, 8. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Dan pun dešavanja, uglavnom pokrenuta od strane partnera. Mogući su problemi u ovoj sferi. Novčani dobitak ili novac iz dva izvora. Ne obavezno krupan ali dobro će vam doći. Slabija cirkulacija u predelu nogu bi mogla da vam pravi nove probleme. Potrudite se da povedete računa o tome i da se na vreme posavetujete sa vašim lekarom oko svega.

BIK


Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne. Sasvim dobro stanje na polju zdravlja.

BLIZANCI


Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite »malo lukavstvo«. Ali, u svemu sačuvajte pravu meru ukusa. Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite. Ali, potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima. Ukočenost u leđima vas muči.

RAK


Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite. Generalno ste skloni preterivanju sa hranom ili pićem, korigujete svoje navike.

LAV


Moguća je komunikacija s nekim ko vas privlači, flert ili razmena komplimenata. Uvek imate potrebu da dokažete svoju vrednost, a danas možete dobiti priliku za to. Stresne okolnosti vam remete zdravlje. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od okruženja koje vas frustrira. Pre svega, rešite emotivne probleme.

DEVICA


Potrudite se da saslušate šta vam drugi ljudi govore. Možda uočite da neko pokušava da vam saopšti sjajnu ideju, ali vi ne reagujete. Ako dozvolite mogućnost da još neko može da smisli nešto korisno, dobićete šansu da značajno profitirate. Skloni ste alergijama. Izbegavajte sve faktore rizika i čuvajte zdravlje tokom današnjeg dana.

VAGA


Nemojte da se oslanjate na druge već na sebe. Vreme je da sami preuzmete odgovornost za neka dešavanja. Nigde nećete stići ako ne budete sagledali svoje greške. Moguće je da se sa voljenom osobom imate neke probleme koje niste rešili sasvim i do kraja. Ukočenost u predelu vrata je naglašena kod vas.

ŠKORPIJA


Moguća je prilika za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno isplatiti. Moguć je manji pad energije. Lako se zamarate, jer želite svima da ugodite.

STRELAC


Brzo završavate poslovne obaveze i nemate većih briga danas. Možete da očekujete prilično opušten dan. Uživate u flertu sa osobom do koje vam je stalo, ali se još uvek dvoumite da li da napravite konkretniji korak. Osetljivi su vam organi za varenje. Pazite šta jedete tokom današnjeg dana.

JARAC


Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno. Hormonalne promene su moguće. Idite na redovnu lekarsku kontrolu ukoliko u prethodnom periodu tako nešto niste obavili.

VODOLIJA


Bićete primećeni gde god da se pojavite, pa osoba koja je pored vas mora biti vrlo sigurna u sebe. Uspeh zahvaljujući nekim društvenim vezama. Zdravlje je odlično. Ne biste trebali da imate bilo kakav razlog za brigu tokom danšnjeg dana. Energični ste, veseli i puni dobrog raspoloženja. Pred vama je dobar dan.

RIBE


Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi sa nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne. Mogući su problemi sa nervozom. Potreban vam je neki ventil, način na koji ćete se osloboditi stresa.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments