32.6 C
Novi Sad
10/08/2020, 17:58
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 9. januar

Horoskop za sredu, 9. januar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Stiže podrška izdaleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slede novčane kazne. Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas i možete da imate manje probleme sa upalama.

BIK

Konstantno ste napeti i vaše raspoloženje se veoma negativno odražava na situaciju u poslovnom okruženju. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je stalo. Potrudite se da date sve od sebe kako bi joj pokazali vaša osećanja. Umor i neispavanost su hronični. Potrudite se da nađete više vremenakoje ćete posvetiti sebi.

BLIZANCI


Vaš ponos sve češće izbija na površinu, što predstavlja »loš predznak« u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu. Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da poštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Važno je da uskladite misli i osećanja.
RAK

Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće sa disajnim putevima ali i sa alergijskim reakcijama.

LAV


Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje. Slaba cirkulacija je moguća kod vas, što u nekoj meri može da stvara probleme sa zdravljem.

DEVICA


Uporno tražite izlaz iz emotivne situacije koja počinje da Vas opterećuje. Sačekajte da se Vaši utisci i misli iskristališu. Smišljenom taktikom uspevate da odgovorite na nove poslovne izazove. Potrebno je da jasno definišete svoje stavove o vrednosnim kriterijumima. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa kičmom, kostima pa bi bilo dobro da se posavetujete sa fizijatrom.

VAGA


Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.  Izbegavajte cigarete i duvanski dim.lako biste ogli da dođete do problema sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA


Ukoliko budete prihvatili novu poslovnu ponudu, uspećete da dođete do većeg napredovanja na ovom planu. Očekuju vas pozitivna dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Iskreno ćete joj se prepustiti. Izbegavajte poroke. Pazite na svoje zdravlje. Dolazi vreme u kojem ćete morati malo značajnije da obratite pažnju na stanje svog organizma kako bi predupredili probleme.

STRELAC

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja, pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa. Povećajte unos vode. Tečnost je jako važna za vas. Iako su hladni dani ne biste smeli da dehidrirate.

JARAC


Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Povedite računa o leđima koja su svakako vaša hronična slaba tačka.

VODOLIJA


Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite. Manji bolovi u stomaku su mogući kod vas, sada ste skloni problemima sa probavom.

RIBE


Pruža vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi, jer celi posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zdravlje vam je stabilno.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments