Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 03. decembar

Horoskop za utorak, 03. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite. Prijalo bi vam više sna. Potrebno je da nađete više vremena za odmor kako biste mogli da se regenerišete i oporavite na pravi način.

BIK


Moguće su manje komplikacije kada je u pitanju polje posla. Pred vama je faza u kojoj možete da imate razne zastoje. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da se maksimalno posvetite njoj i njenim potrebama. Moguće je da ste hronično umorni i da ste zbog toga skloni pravljenju grešaka i u saobraćaju ali i nekim manjim povredama i nezgodama.

BLIZANCI


Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način ćete izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Redovnije jedite i povedite računa o kvalitetu hrane. Važno je da budete spremni da se posvetite stvaranju zdravijih navika kako bi vam i zdravlje bilo bolje.

 RAK


Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg na polju zdravlja ne biste trebali da imate bilo kakve veće ili značajnije probleme.

LAV


Ne budite previše izbirljivi ili zahtevni pred partnerom, može Vam se vratiti na loš način. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume i poslovanju.  Povedite računa o imunitetu. Potrebno je da se više posvetite sebi i da poradite na unosu vitamina. Vreme je da povedete više računa o svojim navikama.

DEVICA


Bićete nezadovoljni svojom situacijom, ali nećete regaovati jer vi volite prvo dobro da razmislite o svemu. Mogući manji pozitivni pomaci u vezi posla. Manji problemi vezani za krvotok su mogući kod vas ali vam generalno polje zdravlja nije naglašeno kao ugroženo. Možete da budete generalno opušteni.

VAGA


Dan nije povoljan za pokretanje novih poslova jer slede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave jer prete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu. Mogući problemi sa probavom. Povedite računa o svojoj ishrani kao i o unosu tečnosti.

ŠKORPIJA


Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani. Hronične tegobe bi mogle da vas muče u narednom periodu. 

STRELAC


Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovno unapređenje kojem ste težili u prethodnom periodu. Moguće je da se vremenom konflikti između vas i osobe do koje vam je stalo, samo uvećavaju i da ste zato nezadovoljni. Moguć je stomačni virus. Pred vama je nešto teži dan na polju zdravlja.

JARAC


Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Menjajte sebe, to je jedini način da promenite i drugu stranu, naročito ako se radi o voljenoj osobi. Vrtoglavica bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Osećate se prilično malaksalo i loše.

VODOLIJA


Nema potrebe da se opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlošti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. U prilici ste da završite posao koji će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Današnji dan vam nije povoljan za zdravlje i moguće su neke nove komplikacije i problemi.

RIBE


Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu značajno izmaći kontroli. Mogući su problemi sa stomakom. Očekuje vas period u kojem bi organi za varenje mogli da budu prilično osetljivi. Potrudite se da izbegavate hranu koja se teško vari.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments