32.6 C
Novi Sad
10/08/2020, 18:00
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 03. septembar

Horoskop za utorak, 03. septembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Poželećete da promenite posao i da se posvetite drastičnijim pomacima na ovom polju. Želite više za sebe. Očekuje vas jako pozitivna atmosfera u odnosu sa osobom koju volite. Možete da se nadate lepim događajima. Povedite računa o bubrezima. Moguće je da ćete biti u manjoj meri skloni nekim poteškoćama sa urogenitalnim traktom.

BIK

Neko Vas oduševljava svojim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju prioritetnim pitanjima. Moguć je pad imuniteta. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim poteškoćama kada je u pitanju polje zdravlja.

BLIZANCI


Pred vama je šansa da se realizuju planovi koje ste imali od pre. Možete da očekujete pozitivne promene na poslu. Srećni ste kada ste pored voljene osobe i imate utisak da pored nje imate sve što vam je potrebno. Problemi sa tahikardijom su mogući kao i problemi sa kardiovaskularnim sistemom generalno.

RAK

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome. Mogući su problemi sa stomakom.

LAV


Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija se znatno popravlja pa je pravo vreme da, pre nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune. Bolovi u grlu su naglašeni kod vas. Možete generalno da budete skloni prehladi i problemima sa zdravljem.

DEVICA


Strpljivo sačekate na nečiji poziv, nema potrebe da rizikujete. Ne možete da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama, neko Vam nudi interesantnu ideju. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Proverite štitnu žlezdu. Moguće je da ćete imati neke probleme sa hormonima u narednom periodu.

VAGA


Veoma ste sposobni i pokazujete zavidan nivo poslovne upućenosti. Možete da očekujete povoljne promene. Nećete imati drastične preokrete na polju ljubavi. Za sada vam je period prilično miran. Moguće je da vas muči loša probava. Povedite računa o svojoj ishrani. Takođe, važno je da se maksimalno potrudite da vam unos tečnosti bude redovan.Moguće je da vas muči loša probava. Povedite računa o svojoj ishrani.

ŠKORPIJA


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku. Mogući su problemi sa zglobovima.

STRELAC

Potrebno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom. Nema potrebe da kršite ustaljena pravila zajedničkog života. Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše rezultate. Pažljivije birajte saradnike od poverenja. Osetljivost vratnog dela kičme je naglašena kod vas. Moguće je da ćete imati neke probleme zbog ukočenosti.

JARAC


Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti. Nervna napetost vam stvara manje probleme. Moguće je da ćete biti podložni manjim komplikacijama na ovom planu.

VODOLIJA


Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju«. Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru, kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa. Okružite se ljudima koje volite. Važno je da budete u harmoniji i balansu sami sa sobom.

RIBE


Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Verujete sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle. Muče vas hronični problemi. Važno je da se na vreme javite vašem lekaru i da se oko svega što vas brine posavetujete sa njim.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments