Horoskop za utorak, 04. jun

       
Foto: Inverse

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Težite ka slobodi, ali je bolje da se suzdržite jer nije povoljan period za promene. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način ćete izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Prijala bi vam masaža i oputanje. Došao je dan u kojem biste trebali da ugodite sebi.

BIK


Partner ne želi lako da se odrekne svojih planova. Ipak, neko će morati prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno. Ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost.  Izbegavajte preterano naprezanje. Današnji dan vam nije povoljan za bilo koju vrstu fizičke aktivnosti.

BLIZANCI


Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vas ljudi pitaju za mišljenje, nekada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah, pa ne oklevajte, priuštite sebi dužu pauzu tokom koje ćete se okrepiti. Organi za varenje su vam generalno jako osetljivi, pa možete imati probleme na tom polju danas.

RAK


Dolazite do manje zarade nefo što ste očekivali, a to u vama budi određeno nezadovoljstvo. Imate utisak da vaša veza ne ide u pravcu u kojem ste se nadali da će ići. Mogući su neki manji problemi sa srcem pa je važno da pazite na sebe, Izbegavajte stresne situacije i redovno uzimajte svoju terapiju- ako je pijete. Kontrolišite krvni pritisak.

LAV


Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Hronične tegobe vas muče. Moguće je da imate probleme sa kožom, pojavom akni, ekcema ili iritacija.

 

DEVICA


Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima imate neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu – ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način. Potrebno vam je više odmora. Nemojte da se forsirate danas jer biste mogli da narušite svoje krhko zdravstveno stanje.

VAGA


Postavite granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja. Prijaće Vam zabava u društvu bliskih prijatelja. Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve druge obaveze odložite za neku bolju priliku. Budite promišljeni. Problemi sa nesanicom su mogući, napeti ste iz nekog razloga i preopterećeni brigama.

ŠKORPIJA


Ne dozvolite partneru previše samovolje niti mogućnost da iskoristi Vašu toleranciju. Ne treba da izigravate emotivnu žrtvu. Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite saradnicima komplikovanije zadatke. Nije loše delovati iz pozadine. Preporuka je da generalno vodite računa o sebi danas jer vam nije preterano povoljan dan.

STRELAC


Dan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom. Moguća je ukočenost u predelu leđa. Prijala bi vam masaža.

JARAC


U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ne bi trebalo da bude problema. Zdravlje vam je odlično. Puni ste snage i mnogo pozitivne energije sada nosite u sebi.

VODOLIJA


Na razne načine se bavite pravnim i papirološkim poslovima. Vaše organizatorske sposobnosti dolaze do izražaja, jer su to vode u kojima vi savršeno plivate. Ovakva dinamika će vam nakratko skrenuti misli s ljubavnih problema. Povedite računa o urinarnom traktu. Skloni ste infekcijama i sličnim problemima.

RIBE


Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu. Ne verujete u nove informacije i nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Moguće su alergijske reakcije, pogotovo na koži. Skloni ste crvenilu, iritacijama, i sličnim stanjima.
Autor: nsuzivo.rs

Komentari: