16.9 C
Novi Sad
07/07/2020, 10:41
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 06. avgust

Horoskop za utorak, 06. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vaša kreativnost će se vam doneti dosta dobrih rezultata i promena na poslovnom polju. Ako vam se dopada osoba rođena u vazdušnom znaku sa njom ćete uspeti da ostvarite dugotrajnu vezu na duže staze. Kolena vam mogu biti osetljiva. Potrudite se da povedete više računa o zdravlju.

BIK


Dozvoljavate da drugi ljudi preuveličaju vaš neuspeh i na taj način vam nameću osećaj niže vrednosti i krivicu. Sačuvati samouverenje u trenutku neuspeha jeste teško, ali ako se na vreme ne trgnete, kratkotrajna neprijatnost može prerasti u ozbiljan problem. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe na polju zdravlja.

BLIZANCI


Partner ne želi da Vam poverava svoje dileme, ostajete po strani i nevoljno prihvatate neku od sporednih uloga. Budite strpljivi. Dovoljno ste snalažljivi da smislite prigodno opravdanje za svoje postupke i poslovne odluke. Hronični problemi vas prate. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja.

RAK


Od starog bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak za razmišljanje o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi. Možete da očekujete da ćete se dobro osećati tokom današnjeg dana i da će sve biti u najboljem redu.

LAV


Mnogo poslovnih obaveza vas očekuje danas. Bićete iscrpljeni, pa je potrebno da više poradite na komunikaciji. Sa voljenom osobom nemate dobar odnos i sve vam je teže da ostvarite kompromise u vezi važnih pitanja. Potrebna vam je fizička aktivnost i bavljenje sportom.

DEVICA


Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa partnerom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Iritira Vas nečije ponašanje, jer ne volite kada se saradnici upliću u Vašu poslovnu organizaciju. Važno je da budete spremni da menjate loše navike i da se suočavate sa greškama koje ste pravili na ovom planu.

VAGA


Možete da očekujete podršku i pozitivan stav kolega sa posla. Njihova saradnja i saveti vam mnogo znače. Očekuje vas komunikacija sa poznanikom koji će pokazati da od vas želi nešto više od prijateljstva. Spremni ste da probate da uđete u vezu. Puni ste energije! Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojim stanjem na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti, jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, ali se pričuvajte fizičkih povreda. Vratni predeo je osetljiv kod vas u ovoj fazi. Mogući su problemi vezani za ukočenost, kičmu i bolove u ramenima.

STRELAC


Ne pružate dovoljno emotivne pažnje svom partneru, pokažite lepši deo svoje ličnosti. Vaše reči nisu dovoljno jaki argumenti pred osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Mogući su problemi sa holesterolom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama vezanim za jetru, krvotok i tome sl. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

JARAC


Pred vama je veoma povoljan dan u kojem možete da ostvarite sve ono što budete zamislili na ovom polju. Upoznajete osobu koja vam prija. Pored nje se osećate slobodno i sigurno, kao da ništa ne morate da krijete. Problemi zbog umora su mogući kod vas u narednom periodu.

VODOLIJA


Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dođe sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Problemi sa nesanicom su mogući kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete biti iz nekog razloga malo napeti i skloni tome da budete nervozni.

RIBE


Posvetite pažnju nekim porodičnim temama i voljenoj osobi. Potrudite se da ispunite nečija očekivanja. Važno je da postupite po svojoj savesti i zaštitite svoje poslovno-finansijske interese. Poradite na boljoj koncentraciji. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti malo rastrojeni.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments