Horoskop za utorak, 08.oktobar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Brzopleto donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rešenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite. Pazite na sebe, dovoljno odmarajte i povećajte unos vitamina.

BIK


Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Pred vama je generalno povoljan dan na polju zdravlja.

BLIZANCI


Preokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima za čije rešenje vi nemate moć. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže vam od bliskog prijatelja koji se, najverovatnije, nalazi u inostranstvu. Smeta vam to što vam partner ograničava slobodu i što sa njim nemate baš dobar odnos.

RAK


Neke emotivne rane iz prošlosti će vam napraviti problem u ljubavnom životu u sadašnjosti. Moguće je da ćete dobiti posao koji priželjkujete da dobijete. Mogući su problemi sa ubrzanim lupanjem srca ali generalno sa kardiovaskularnim sistemom. Potrudite se da svoju terapiju uzimate na vreme.

LAV


Pred vama je dan tokom kog ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete, podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati. Hronične tegobe bi mogle da vas muče u narednom periodu.

DEVICA


Postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što Vam se dopada. Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost, okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete mišljenje u poslovnim krugovima. Mučnina vam stvara manje tegobe. Moguće je da vam ne prija režim ishrane.

VAGA


Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da rešite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali. Grudni koš vam je osetljiv. Mogući su problemi sa plućima ali i sa srcem.

ŠKORPIJA


Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije, već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete nove smetnje na ovom polju.

STRELAC


Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternativno rešenje. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pluća su vam prikazana kao jedna od najslabijih tačaka.

 

JARAC


Ništa konkretno se možda neće desiti u sferi ljubavi ali može vam se dopasti neko nov. Uspeh pre svega finansijske prirode I mogućpriliv nekog neoporezovanog novca. Ugodite sebi i opustite se, ne biste trebali da očekujete komplikacije na ovom polju. Zdravlje je kod Vas bolje i ide na bolje.

VODOLIJA


Nema smisla isterivati pravdu ukoliko od toga nemate nikakvu korist. Uvažite tuđe argumente i u njima pronađite razlog da popustite u svojim stavovima. Budite pažljivi u saobraćaju, naročito ako se spremate da krenete na duži put. Moguće su smetnje sa vidom. Proverite svoju dioptriju čak i ako do sada na ovom polju niste imali neke veće tegobe.

RIBE


Ne treba da brinete zbog trenutnog nedostatka inspiracije, već zbog nečijih prikrivenih namera i ćudljivosti. U Vašem interesu je da izbegavate sumnjivo društvo, svako treba da završava svoj deo poslovnih obaveza. Prijala bi vam dijeta. Naredni period je jako povoljan za promenu režima ishrane.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments