14 C
Novi Sad
28/11/2021, 12:21
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 09. april

Horoskop za utorak, 09. april

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Okrepićete se ako dan provedete u društvu prijatelja. Bezbrižnost može biti prekinuta uznemirujućim vestima koje stižu od osobe koja nije dobronamerna i nema tačne informacije. Budite umereni u svemu kako ostatak nedelje ne biste proveli u postelji.  Neophodno je da se posvetite tome da uvodite polako neke promene u vaš režim ishrane.

BIK

Nije vam povoljan dan pa lako može da dođe do neke štete na poslu ili do neke greške koju ćete vi sami napraviti. Imate probleme sa samopouzdanjem i to vas koči da na ljubavnom polju ostvarite ono što želite. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate i tegobe koje su na neki način vezane za nizak pritisak.

BLIZANCI


Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u Vašem odnosu. Voljena osoba, kao da nema previse tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovnoj saradnji. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za poročno ponašanje.
RAK

Pokušavate nešto da počnete iz početka. Vi jeste osoba koja intuitivno zna šta želi, ali, ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ako upadnete u iskušenje da prekinete kontakt s ljudima o kojima ste, do danas, imali sjajno. Posetite stomatologa radi kontrole.

LAV


U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je, samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Dobijate različite olakšice u poslovno-finansijskom smislu, važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje namere.  Povedite računa u saobraćaju. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima zbog pada koncentracije.

DEVICA


Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni. Izbegavajte podizanje teškog tereta i potrudite se da redovno radite vežbe za leđa. Prijaće vam masaža.

VAGA


Moguće je da ste zabrinuti za polje novca i da se ne osećate dobro kada materijalno niste sasvim stabilni. Upoznajete osobu koja vam pokazuje da je zainteresovana za vas. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima vezanim za gojenje.

ŠKORPIJA


Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja. Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na nivo zajedničkih rezultata. Problemi sa plućima su mogući. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate tegobe sa disajnim putevima.
STRELAC

Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem truda i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo. Izbegavajte unos slatkiša. Mogli biste da imate manje probleme sa zdravljem.

JARAC


Nema razloga da sumnjate u nečije namere, umišljate stvari koje Vas ispunjavaju dodatnim brigama. Poklonite više poverenja svom partneru. Dopadaju Vam se nečije ideje, ali još uvek niste doneli završnu procenu i zvaničnu odluku. Zatražite od svojih saradnika dodatne informacije. Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate poteškoće sa zdravljem.

 

VODOLIJA


Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi. Moguće je da su vam bubrezi osetljivi.

RIBE


Osećate nelagodnost, jer ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja, a Vama nedostaje strpljenje. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni i problemima koji su vezani za krvnu sliku.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments