25.7 C
Novi Sad
30/09/2022, 17:35
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 09. jul

Horoskop za utorak, 09. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se još uvek nalazite na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen, ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan. Ako ste već imali bilo kakve tegobe sa leđima, posetite lekara kako biste se posavetovali sa njim.

BIK


Nemate dovoljno strpljenja da razrešite različite nesporazume. Iritira Vas saznanje o planovima koje ima bliska osoba. To što Vas neko kritikuje predstavlja dodatnu temu za razmišljanje, ali ne i povod za novi sukob u odnosu sa saradnicima. Odlično se osećate i možete da očekujete generalno povoljan dan.

BLIZANCI


Raspoloženi ste za rad, puni ste energije i elana. Ipak, s druge strane, imunitet vam je u padu. Možda je dobar trenutak da kvalitetno predahnete i poradite nešto na temu svog zdravlja, pre u protivnom bi gadan grip mogao da vas savlada.  Današnji dan bi mogao da vam bude veoma težak za zdravlje, pogotovo ako već imate neke tegobe.

 RAK


Možda razvijete osećanja za nekog ko je stariji od vas ili barem znatno uspešniji. Vaša poslovna situacija će biti donekle komplikovana, zbog promena ili očekivanja promena koje
treba da se dese. Obavezno posetite lekara kako biste mogli da utvrdite o kakvim problemima je konkretno reč. Mislite na svoje zdravlje.

LAV


Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, nemojte da bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite. Možete da očekujete da ćete se tokom ovog dana osećati sasvim dobro.

DEVICA


Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi. Razum i emocije često ne idu zajedno, ali to sada ne bi trebalo da vas brine.

VAGA


Nema razloga da se protivite partnerovim željama, pre ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumevanja. Razmislite na koji način treba da obnovite poslovni dijalog. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ništa ne rešavate. Očekuje vas dobar odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA


Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati, pa će to doprineti tome da se osećate sigurnije, a samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu. Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.

STRELAC


Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali dela govore više od reči. Strpljivo sačekajte završnu fazu u pregovaranju. Povedite računa o problemima vezanim za zube.

JARAC


Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete, a time odagnati i napetost koja vas muči. Današnji dan vam generalno nije povoljan i zdravlje bi moglo da vam bude ugroženo na neki način. Posetite lekara.

VODOLIJA

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se nalazite još uvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan. Mogući problemi sa cirkulacijom kod vas danas.

RIBE

Danas nećete umeti da na pravi način da pokažete svoje emocije. Moguće je da ćete pobrkati ljubav i strast. U ovom periodu vam je bitno da u radu pokažete svoju kreativnost. Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Opustite se i uživajte u pozitivnom danu koji vas očekuje.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments