Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 10. decembar

Horoskop za utorak, 10. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možete da očekujete pozitivnu priliku kada je u pitanju mogućnost za ostvarenje novog poslovnog dogovora. Voljena osoba vam zamera da niste dovoljno posvećeni vašoj vezi ali ne vidi napor koji zapravo činite. Moguća je vrtoglavica i problemi sa pritiskom kod vas. Potrudite se da odmarate danas.

BIK


Prihvatite igru zavođenja ili ljubavni poziv. Budite dovoljno šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete. Svoje profesionalne sposobnosti možete da potvrdite u konkretnim situacijama i bez velike rasprave sa saradnicima. Pred vama je faza u kojoj će vam noge biti veoma osetljiva i slaba tačka tako da je važno da povedete računa i o zglobovima.

BLIZANCI


Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatni život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti vrlo nesrećan zbog vaših kritika, smanjite pritisak. Slabija cirkulacija je naglašena kod vas pa su mogući problemi zbog toga.

 RAK


Potrebna vam je emotivna sigurnost, pa ćete zbog toga možda i flertovati sa nekim samo zato što vam se čini da je sigurna varijanta. Finansijske brige i nestabilnost u toj sferi. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Neophodno vam je da se malo posvetite sebi i svojim potrebama.

LAV


Nema razloga da se povlačite ili da skrivate istinu pred partnerom. Jedan dobitak koji Vam se smeši iznenada odlazi u nečije ruke, stoga ne vredi žaliti. Povedite računa o svojoj jetri koja bi mogla da bude osetljiva tačka kod vas. Važno je da izbegavate alkohol, toksine ali i da počnete da se hranite zdravije.

DEVICA


U razgovoru sa bliskom osobom postupite po svojoj savesti, neumerenost u izražavanju osećanja navodi na pogrešno rešenje. Imate dobre ideje o unapređenju poslovnih ciljeva, ali Vam nedostaju pouzdane informacije. Potrebno je da se opredelite za praktično rešenje.  Uznemireni ste i pod stresom.

VAGA


Imaćete potrebu da komunicirate na provokativan način. Možda će sve ostati na rečima, ali
imate šansi da nekoga zavedete. Uvećan obim posla, pogotovo onima koji se bave trgovinom. Mogući problemi sa grlom. Preporuka je da izbegavate unos gaziranih i hladnih pića.

ŠKORPIJA


Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite, pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaše odnose. Osetljiv predeo vrata vam je naglašen tokom današnjeg dana.

STRELAC


Finansijsko stanje vam je promenljivo pa vas to čini nervoznim, ali uspećete da nađete neko rešenje za sebe. Moguće je da se odnos sa voljenom osobom menja i da vam se čini da više nema dovoljno ljubavi među vama. Povedite računa u saobraćaju. Moguće je da ćete imati neke probleme zbog nedostatka koncentracije i da je zato jako važno da budete oprezni.

JARAC


Obuzima vas velika tenzija. Svesni ste da je pritisak koji trpite posledica promena u koje ste se upustili, ali vam to ne pomaže. Za neke probleme ne postoji drugo rešenje osim da zažmurite na izazove i strpljivo sačekate razrešenje. Vidi vam se pad imuniteta i mogući problemi vezani za krvnu sliku, obavezno se oko svega posavetujte sa vašim lekarom.

VODOLIJA

Iznenađuje Vas nečija emotivna reakcija. Ne možete da uđete u nečiji trag, zaključujete da sve ima svoju cenu ili drugu stranu medalje. Vaša interesovanja su najčešće praktične prirode, stoga svoju pažnju usmeravate na materijalne rezultate. Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja.
RIBE

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre dogovorenog roka. Moguće su tegobe vezane za srce, pritisak kao i problemi sa tahikardijom.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments