21.2 C
Novi Sad
14/08/2020, 04:05
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 10. septemba

Horoskop za utorak, 10. septemba

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Promene koje želite da ostvarite na ovom polju ćete uspeti da sprovedete u delo kada se stvore uslovi za to, a ne danas. Moguće su drastične promene na polju ljubavi ili prekid neke emotivne veze. Osetljivi mokraćni putevi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju i posvetite se tome.

BIK

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma. Možete da očekujete da ćete danas biti dobrog zdravlja i da će vam generalno prijati da se krećete i komunicirate u većim krugovima.

BLIZANCI


Očekuje vas generalno stabilna situacija kada je u pitanju posao, ne biste trebali da imate veće promene. Emotivno ste nezadovoljni, pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije. Problemi sa sinusima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju. Možete da očekujete da ćete biti skloni manjim tegobama.

RAK

Nemojte naivno verovati u sreću koja dolazi iznenada. Ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da zatražite nečiju intervenciju. Pametni ljudi uvek traže dobar savet. Mogući su problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas faza u kojoj ćete na neki način imati probleme sa zdravljem.

LAV


Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti prilično skloni problemima na polju zdravlja, pa je važno da povedete više računa o sebi.

DEVICA


Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica. Bez obzira na različite neprijatnosti koje Vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji Vam dobro rešenje. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati naglašene probleme sa zdravljem i u kojoj vam neće biti ni malo lako da sve to rešite.

VAGA


Povoljan je dan za nove poslovne odluke kao i za promene na ovom polju. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Moguće je da vam nije lako da otvoreno pokažete šta osećate prema voljenoj osobi. Prijaće vam masaža ali takođe i bavljenje nekim vežbama koje su korisne za vrat i leđa.

ŠKORPIJA


Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i poslu.  Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

STRELAC

Potrudite se da ne ulazite u veće troškove ili u rizične situacije na polju posla danas.  Voljena osoba će vam pokazati da joj je potrebno vreme kako bi razmislila o vašoj zajedničkoj budućnosti. Mogući su problemi sa pritiskom. Očekuje vas period u kojem ćete biti često pod stresom što može prilično negativno da se odrazi na vaše polje zdravlja.

JARAC


Nema razloga da smišljate nove izgovore koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Vaš profesionalni nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u novoj fazi poslovne saradnje. Povedite računa o glavobolji kojoj biste mogli da budete skloni u narednom perodu.

VODOLIJA


Tapkate u mestu. Taman kad pomislite da se nešto menja, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rešavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Dan koji protiče donosi vam interesantnu životnu lekciju. Pad imuniteta je naglašen kod vas. U narednom periodu ćete biti skloni novim zdravstvenim problemima. 

RIBE


Lako šarmirate osobu koja Vam se dopada, ali sve što je »lako« za Vas brzo gubi i »slatku draž« u emotivnom odnosu. Imate pouzdane informacije i većinu stvari držite pod budnim okom. Utisak koji ste ostavili na saradnike izaziva poštovanje. Sasvim dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments