7.8 C
Novi Sad
06/12/2022, 14:15
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 11. decembar

Horoskop za utorak, 11. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vreme kojim raspolažete, daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu. Mogući su problemi sa grčevima u mišićima, povedite više računa o zdravlju.

BIK


Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje ili propuste koje činite. Uporno pokušavate da impresionirate okolinu ili jednu uticajnu osobu, ali do uspeha se ne stiže na lak način. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe sa zdravljem tokom današnjeg dana.

BLIZANCI


Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal. Redovnije jedite i potrudite se da povedete više računa o kvalitetu namirnica koje unosite.

 RAK


Tačno znate šta želite na poslovnom planu ali vam problem predstavlja jedna osoba koja to na neki način koči. Moguće je da sa voljenom osobom nemate dobar odnos i da sve češće razmišljate o prekidu veze ili braka. Preporuka je da se obratite vašem lekaru ako ste već ranije imali probleme ili sklonost ka gnojnoj angini.

LAV


Svari nisu jednostavne, kao što biste želeli da ih predstavite pred bliskom osobom. Jer san o sreći nije isto što i sreća. Vaš entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora. Bez problema na ovom polju. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

DEVICA


Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja. Moguće je da ćete imati probleme zbog pada koncentracije i da ćete biti skloni nekim greškama.

VAGA


Nova sumnja vodi ka emotivnom udaljavanju. Potrebno je da ostvarite harmoničan dijalog u odnosu sa voljenom osobom. Delujete snalažljivo u početnim fazama kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi, ali Vaša koncentracija opada u završnici. Povećajte unos svežih namirnica. Važno je da unosite svaki dan dovoljno vitamina u vaš organizam.

ŠKORPIJA


Vaše prisustvo je poželjno na svakom okupljanju. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti priliku i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.  Hronični problemi vam se vraćaju.

STRELAC


Imate jako dobru intuiciju pa je važno da slušate svoj unutrašnji glas pri donošenju novih poslovnih odluka. Imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da će vaša veza u budućnosti napredovati. Mogući su stomačni problemi. Povedite računa o svojoj ishrani.

JARAC


Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u saradnji. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana.
VODOLIJA

Raspoloženi ste i društveni ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Povedite računa o svojoj ishrani i izbegavajte unos masne hrane kao i preterane količine soli.

RIBE

Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Postoji način da obradujete i usrećite voljenu osobu. Nalazite se u dobroj formi, sposobni ste da prevaziđete prosečna merila ili ocene. Samo napred. Potrebno vam je više sna. Potrudite se da se organizujete tako da nađete više vremena za odmor.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments