18.7 C
Novi Sad
06/08/2020, 03:00
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 11. septembar

Horoskop za utorak, 11. septembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv. Potrudite se da se ne zamarate danas previše.

BIK

Danas neće biti naročito uzbudljiv dan kada je ljubav u pitanju, ali možete očekivati harmoniju u odnosu. Uspeh u sferi javnog nastupa, zabave i rekreacije, kao i rada sa decom i mladima. Problemi na nervnoj bazi su mogući kod vas u narednom periodu.  Potrudite se da nađete neki način da se opustite danas.

 

BLIZANCI


Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za dobitak.  Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno pozitivan dan tokom kojeg ćete biti dobro raspoloženi.
RAK

Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni. Problemi sa cirkulacijom su mogući. Povedite računa o svom zdravlju jer su moguće komplikacije i generalno.

LAV


Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu. Nečije usluge za Vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite. Povedite računa o mogućim povredama, istegnućima i tome sl.

DEVICA


Danas će vam biti najbitnije to da pored sebe imate nekoga s kim se dobrorazumete.  Primetićete da ste mnogo sporiji pri obavljanju posla, ali ćete zato biti vrlo tačni. Problemi sa temperaturom su naglašeni kod vas. Moguća su stanja vezana za infekcije i zapaljenske procese. Posavetujte se sa lekarom ako vas bilo šta muči.

VAGA


Stalno govorite o promenama, što postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni. Moguće je da ste se u prethodnoj fazi preforsirali i da ste se na neki način opteretili problemima.

ŠKORPIJA


Iskreno razgovarajte sa voljenom osobom, zajednički dogovor uvek vodi ka najboljem rešenju. Ne prenagljujte. Važno je da napravite dobru poslovno-finansijsku procenu i da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Manji problemi sa vidom su naglašeni kod vas. Preporuka je da posetite oftamologa.
STRELAC

Moguće je da se ništa neće dešavati u vašem ljubavnom životu, osim što je moguće da se neko iz prošlosti opet pojavi. Usmerenost pažnje na partnerske poslove i pravna pitanja. Proverite krvnu sliku jer su mogući manji problemi vezani za anemiju. U narednom periodu bi bilo dobro da menjate neke navike koje ste stekli.

JARAC


Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Ne znate na koji način treba da postupite prema bliskoj osobi. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, a ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje. Moguće je da vam je potrebno više aktivosti kako bi iz sebe mogli da izbacite negativnu energiju koja se nagomilala.

VODOLIJA


Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija, pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije. Mogući su problemi sa disanjem. Generalno je današnji dan teži za vaše zdravlje.

RIBE


Dan koji ne obećava mnogo onima koji su sami, ali može doneti izvesnu priliku, iako možda ne baš onu koju priželjkujete. Moguća promena radnog mesta ili čak promena posla. Današnji dan ukazuje na neke rizike koji neće dobro da se završe po vas. Kada je u pitanju zdravlje nemojte da se igrate sa bilo čim.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments