Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo. Problemi vezani za vid su mogući kod vas, posetite oftamologa i proverite svoju dioptriju za svaki slučaj.

BIK


Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču ili obećanja. Proverite na vreme nečiju emotivnu naklonost. Novi događaji remete Vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje. Problemi sa nervozom su mogući kod vas.

BLIZANCI


Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnaćete sve brige. Budi vam se interesovanje prema osobi koju upoznajete preko prijatelja. Uskoro će se među vama desiti prve varnice. Nervni sistem vam je osetljiv možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa grčevima u mišićima.

RAK


Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami. Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas tokom narednog perioda.

LAV


Partner od Vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji. Za rešavanje poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i praktična rešenja. Mogući su problemi sa kostima. Povećajte unos kalcijuma.

DEVICA


Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vas ljudi pitaju za mišljenje, nekada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah, pa ne oklevajte, priuštite sebi dužu pauzu tokom koje ćete se okrepiti. Pad imuniteta bi mogao da vam predstavlja opterećenje.

VAGA


Pažljivije analizirajte osobu do koje Vam je stalo. Dileme koje Vas prate, mogu da se rešavaju na elegantan način. Neko Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na potrebu da ostvarite vrhunske rezultate. Potrebno je da odredite svoja interesovanja. Puni ste pozitivne energije i spremni ste da zablistate.

ŠKORPIJA


Možete da očekujete dan tokom kojeg će se na polju posla pojaviti neke kočnice. Pokažite strpljenje. Imate manje nesuglasice sa voljenom osobom ali postoji mogućnost da sve to rešite i da dođete do kompromisa. Mogući bolovi u stomaku su naglašeni kod vas. Povedite računa o ishrani jer bi probava mogla da vam bude osetljiva.

STRELAC


Oslanjate se na druge ljude. Možda ste preumorni, pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.  Povedite računa o masnoćama koje bi mogle da vam stvaraju probleme.

JARAC


Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima, delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Na Vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese. Prija vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete se nakon treninga osećati još bolje.

VODOLIJA


Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Ovo je doba godine kada vam je neophodan odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora – izbor. Dopada vam se osoba koja vam je dosta slična u mnogim stvarima.

RIBE


Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao. Moguće je da vam treba neko vreme da napravite novi plan. Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da sve više razmišljate o prekidu veze. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet kao i na tome da stvarate generalno zdravije navike.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments