Horoskop za utorak, 12. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


U atmosferi opšteg haosa, vaša racionalnost nepogrešivo razdvaja bitno od nebitnog, ali vaši saradnici nemaju takav talenat. To vas izluđuje, ako ne nađete način da izbacite bes, on će izaći tamo gde ga najmanje očekujete. Prija vam rekreacija, bavljenje sportom kao i svaki oblik fizičke aktivnosti. Posvetite se tome da redovno trenirate i nemojte da izbegavate vežbanje.

BIK


Možete da očekujete dan u kojem ćete bez veće tenzije i problema uspeti da rešite sve poslovne zadatke. Ukoliko ste slobodni možete da se nadate da ćete imati novo poznanstvo sa osobom koja će vas jako privući. Važno je da se potrudite da poradite više na svojoj ishrani i da u tom smislu polako stvarate zdravije navike.

BLIZANCI


Ne možete da se oslobodite utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspective. Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu stvaralačke inkubacije.  Izbegavajte cigarete i duvanski dim koji bi za vas mogao da bude jako štetan.

 

RAK


Loši odnosi u vašoj radnoj sredini postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.  Povedite računa o grlu koje bi moglo da bude osetljivo. Izbegavajte hladne i gazirane napitke koji bi mogli dodatno da vam nadraže ždrelo.

LAV


Hteli ili ne, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života. Partner Vas upozorava i progovara oštrijim tonom. Uporno pokušavate da skrenete pažnju okoline u onom pravcu koji Vama odgovara, pri tome koristite različite sugestivne metode. Povedite računa o visokom krvnom pritisku ili problemima vezanim za oscilacije pritiska.

DEVICA


Planirajte susret sa osobom koja Vas inspiriše na dobro raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu. Poslovni problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Nemojte dozvoliti da Vas zavara prvi utisak. Moguće je da imate višak energije i da vam je potrebna fizička aktivnost, organizujte sebi neki vid treninga.

VAGA


Pred vama je važna odluka na poslovnom polju. Moguće je da će biti potrebno da pokažete spremnost za promene. Ako ste u braku, nije povoljan dan. Partner vam dosta toga zamera i varnice pršte na sve strane. Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kojeg ćete dosta lakše nego inače rešavati sve sporne situacije i probleme na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa zdravljem kada je u pitanju stanje kostiju, povrede i tome sl.

STRELAC


Na prvi pogled, sve deluje kao savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno u susretu sa bliskom osobom. Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima i tražite zaobilazno rešenje. Prijao bi vam bilo koji vid relaksacije koji odaberete. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati generalno dobru situaciju i da ćete biti zadovoljni.

JARAC


Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme sa zdravljem ako ne budete vodili računa o svojim nezdravim navikama.

VODOLIJA


Imate veliku prednost u odnosu na partnera, stoga povucite najbolji potez. Vaš stil izražavanja, pojava ili kompletan nastup na nekog deluju kao veliki podsticaj. Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas pa je važno da povedete više računa o svom zdravlju. Postoji kod vas sklonost ka prehladi i gripu.

RIBE


Uz pomoć člana porodice zadržaćete optimizam iako je činjenica da je situacija ozbiljna. Ukoliko je vaš posao vezan za nešto kreativno, moguć je pozitivan pomak. Potrudite se da završite sve današnje zadatke kako biste izbegli neprijatnosti kašnjenja. Mogući problemi sa bubrezima kao i generalno nove teegobe koje su vezane za urogenitalni trakt.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: