20.1 C
Novi Sad
07/07/2020, 15:43
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 13. avgust

Horoskop za utorak, 13. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko planirate putovanje možete da očekujete da će vam se sve okolnosti jako dobro namestiti. Vaša emotivna situacija je veoma komplikovana. Nije vam lako da se oslobodite uticaja osobe iz vaše prošlosti. Moguće je da ćete imati neke smetnje vezane z agrudni koš, a ženski pripadnici ovog znaka bi trebali da povedu računa o dojkama.

BIK


Iznenadni susret pruža mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku, jer će sve delovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt, koji će vas poljuljati. Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo.

BLIZANCI


Nema potrebe da se ističete u nepoznatom društvu. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkoj temi. Nalazite se u dilemi između dve poslovne mogućnosti. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku. Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude osetljiva.

 RAK


Pred vama je povoljan period za novi poslovni projekat ili za početak posla na nekom novom radnom mestu. Rešili ste da stavite tačku na odnos u kojem niste zadovoljni. Smatrate da vam u ljubavi treba mnogo više. Mogući su problemi sa vidom. Proverite dioptriju.

LAV


Pripremite se za komplikacije na polju posla. U narednom periodu dosta toga neće biti onako kako očekujete. Moguće je da niste imali dovoljno vremena da budete sa voljenom osobom i da se ona sada polako udaljava od vas. Izbegavajte poroke i potrudite se da se držite podalje od alkohola.

DEVICA


Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno zbližavaju. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, a na Vama je da sačuvate svoju poziciju i poslovne interese. Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Moguće je da ćete biti skloni tegobama koje su uzrokovane nedostatkom magnezijuma.

VAGA


Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvek vredi pokušati. Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna u pregovorima, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Moguća je uznemirenost, problemi sa stresom i nervozom.

ŠKORPIJA


Nije preterano povoljan dan za sklapanje bilo kakvog posla. Potrudite se da sve ono što vam je važno malo odložite. Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu. Moguće je da ipak nećete pristati na to jer želite više. Problemi sa bubrezima su mogući kod vas u narednom periodu, kao i generalno osetljivost koja je naglašena vezano za urogenitalni trakt.

STRELAC


Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste već neko vreme odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore, koji su, uglavnom, šturi. Pad imuniteta bi mogao da vas prati u narednom periodu.

JARAC


Moguće je da nećete dobiti unapređenje kojem ste se nadali i da ćete na ovom planu imati neke probleme. Uporni ste i želite da osvojite osobu koja vam se dopada. Smatrate da je ona sve ono što ste oduvek tražili i želeli. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem. Povedite više računa o sebi.

VODOLIJA


Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stižu olakšanje i jaka moralna podrška od starijeg člana porodice. Problemi sa vidom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RIBE


Planirajte susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Neko osporava Vaš poslovni uspeh, što dovodi do novih nesporazuma u odnosu sa saradnicima. Osetljiva su vam pluća i možete da budete veoma skloni problemima sa zdravljem.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments