Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 13. novembar

Horoskop za utorak, 13. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Dok se vi bavite nevažnim problemima promiču vam važne stvari. Fokusirani ste na zavrzlame u radnom okruženju pa nikako da sagledate krupan plan. Ovo što se dešava danas nebitno je u odnosu na ono što predstoji. Čuvajte snagu za naredne dane. Povećajte unos magnezijuma.

BIK


Moguće su manje komplikacije kada je u pitanju polje posla. Pred vama je faza u kojoj možete da imate razne zastoje. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da se maksimalno posvetite njoj i njenim potrebama. Moguće je da ste hronično umorni i da ste zbog toga skloni pravljenju grešaka i u saobraćaju ali i nekim manjim povredama i nezgodama.

BLIZANCI


Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« Vašim pozivima.Samouvereno branite svoje stavove. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje. Imate višak energije! Možete da očekujete da će vam danas prijati intezivno vežbanje.

 RAK


Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg na polju zdravlja ne biste trebali da imate bilo kakve veće ili značajnije probleme. 

LAV


Ne budite previše izbirljivi ili zahtevni pred partnerom, može Vam se vratiti na loš način. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume i poslovanju.  Povedite računa o imunitetu. Potrebno je da se više posvetite sebi i da poradite na unosu vitamina. Vreme je da povedete više računa o svojim navikama.

DEVICA


Bićete nezadovoljni svojom situacijom, ali nećete regaovati jer vi volite prvo dobro da razmislite o svemu. Mogući manji pozitivni pomaci u vezi posla. Manji problemi vezani za krvotok su mogući kod vas ali vam generalno polje zdravlja nije naglašeno kao ugroženo. Možete da budete generalno opušteni.

VAGA


Dan nije povoljan za pokretanje novih poslova jer slede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave jer prete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu. Mogući problemi sa probavom. Povedite računa o svojoj ishrani kao i o unosu tečnosti.

ŠKORPIJA


Potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Osmislite interesantnu ili romantičnu zabavu. Ukoliko ste dovoljno iskreni i odgovorni za ono što činite, ne dozvolite da Vas pokoleba nečija priča. Problemi zbog kašlja su mogući kod vas.  Pluća bi mogla da budu vaša osetljiva tačka.

STRELAC


Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovno unapređenje kojem ste težili u prethodnom periodu. Moguće je da se vremenom konflikti između vas i osobe do koje vam je stalo, samo uvećavaju i da ste zato nezadovoljni. Moguć je stomačni virus. Pred vama je nešto teži dan na polju zdravlja.

JARAC


Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Menjajte sebe, to je jedini način da promenite i drugu stranu, naročito ako se radi o voljenoj osobi. Vrtoglavica bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Osećate se prilično malaksalo i loše. 

VODOLIJA


Nema potrebe da se opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlošti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. U prilici ste da završite posao koji će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Današnji dan vam nije povoljan za zdravlje i moguće su neke nove komplikacije i problemi.

RIBE


Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to. Prijalo bi vam opuštanje neke vrste. Potrudite se da tokom današnjeg dana sebi priuštite neki užitak. 

 

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments