-0.1 C
Novi Sad
26/01/2022, 05:25
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 14.avgust

Horoskop za utorak, 14.avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pozitivna dešavanja I sreća u sferi ljubavi. Moguće je da ćete naći ljubav ili se veriti. Možete potpisati kupoprodajni ugovor od velike vrednosti ili ostvariti dobit od kupoprodaje nekretnina. Dobro se osećate. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja.

BIK


Imate previše ideja o tome kako da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno dobra da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vreme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda je neko bio brži od vas i sada uveliko niže uspehe. Prija vam vežbanje i teretana. Povoljan je period i za dijetu i mršavljenje.

BLIZANCI


Moguće je da ste pokazali da ste sposobni, da možete da radite više stvari u isto vreme i da ćete zbog toga dobiti bolju poziciju. Ukoliko budete bili preterano tvrdoglavi u komunikaciji sa voljenom osobom, može doći do prekida. Čuvajte svoje oči. Osetljive su i podložne problemima. Pazite da ne dođe do promene dioptrije.

RAK

U ovom period vam je potrebna sigurost, zato će vas privući bilo ko koga ko to može da vam pruži. Moguće su manje ali pozitivne promene na planu posla. Dobro ste raspoloženi. Očekuje vas generalno povoljan dan tokom kojeg nećete imati probleme sa zdravljem. Možete da se nadate odličnom raspoloženju i dobrim promenama.

LAV


Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih.  Prijaće vam druženje sa prijateljima ili neki drugi vid opuštanja.

DEVICA


Pred vama su promene koje u značajnoj meri mogu da utiču na vaš položaj vezan za polje posla. Dosadile su vam česte svađe sa voljenom osobom i jedino što želite – jeste da se distancirate od nje na neko vreme. Moguć je nizak pritisak. Potrudite se da više odmarate.

VAGA


To što ste se prolepšali I dajete značaj ljubavi, je nešto što će pozitivno uticati na vaš ljubavni život. Desiće se promena u ovoj sferi. Uspeh u visokostručnim delatnostima. Povedite računa o cirkulaciji. Mogući su manji problemi i sa nogama, kolenima, zglobovima i stopalima.

ŠKORPIJA


Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka u tome što ne vide svi na isti način ono što je vama tako kristalno jasno. Povoljan je period za čišćenje, detoksikaciju vašeg organizma.

STRELAC


Iako ćete vi učiniti sve da odobrovoljite osobu sa kojom ste, moguće je da vam to neće uspeti. Problemi u privatnom I posebno porodičnom biznisu. Prijala bi vam masaža. Mogući su manji problemi vezani za leđa, mišiće, ukočenost i nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma.

JARAC


Previše značaja dajete ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite ono što drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje. Izbegavajte alkohol. Nije povoljan dan za rizično ponašanje.

VODOLIJA


Ukoliko Vam je tesko da kontrolisete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Pokusavate da odlozite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Vazno je da imate ubedljive argumente. Moguće povrede.

RIBE


Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja. Posvetite se rekreaciji, bavljenje sportom vam prija i jača vaš duh i volju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments