19.8 C
Novi Sad
20/09/2020, 21:47
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 15. januar

Horoskop za utorak, 15. januar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja. Potrudite se da tokom današnjeg dana sebi obezbedite dovoljno vremena da napravite predah.

BIK


Prihvatite iskreni razgovor i emotivno poveravanje bliskoj osobi. Dozvolite nekome da Vas oraspoloži i emotivno inspiriše. Nemojte ulaziti u verbalne duele. Važni su argumenti koje navodite u svoju korist, kao i nečija praktična podršaka. Nervni sistem vam je osetljiv pa je važno da povedete računa o tome.

BLIZANCI


Ljubav vam u ovom periodu lako dolazi. Osećanja za nekoga s kim radite.  Bez bitnih dešavanja, isti trend se nastavlja. Povedite računa o leđima. Mogući su problemi sa kičmom. Ukočenost, bolovi u leđima i napetost vas konstano prate. Vreme je da se posavetujete sa fizijatrom.

 RAK


Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici morali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer je voljena osoba, možda, neutešno usamljena.  Bavite se sportom i posvetite se fizičkoj aktivnosti. Vreme je da se vratite u kondiciju i da se vratite u dobru formu.

LAV


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani. Izbegavajte unos alkohola ili preterivanje sa štetnim supstancama jer biste na taj način mogli da ugrozite sopstveno stanje.

 

DEVICA


U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Povedite računa o unosu tečnosti i posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

VAGA


Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je poslednji trenutak da promenite te odnose. Imunitet vam je nešto slabiji pa biste mogli da imate manje probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA


Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne trebaju emotivno dokazivanje i novi dramski zapleti. Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet ili nečiju asistenciju. Moguće su srčane smetnje pa je važno da povedete dovoljno računa o zdravlju tokom ove faze.

STRELAC


Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali. Mogući su problemi sa migrenom. Glava vama je sada jako osetljiva i podložna tegobama.

JARAC


Možete naći ljubav, pogotovo ako budete izašli u veće društvo ili na neki događaj. Vaša poslovna situacija će se popraviti. Muči vas nervoza i stres. Moguće je da čete na polju zdralvlja imati neke psihosomatske probleme. Pred vama je dan u kojem ćete biti i te kako napeti.

VODOLIJA

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite, jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Povedite računa ako ste već imali neke tegobe, ciste, upale ili probleme sa kamenom i peskom u bubrezima.

RIBE

Sabirate šta ste uradili u minulom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice, pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku jer će vam to pokvariti dragocen osećaj zadovoljstva. Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve poteškoće na polju zdravlja danas.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments