5 C
Novi Sad
28/02/2020, 10:46
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 16. april

Horoskop za utorak, 16. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami. Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Mogući su neki problemi sa zubima ili desnima.

BIK


Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa neobičnim osmehom na usnama. Pokažite da imate poverenja u zajednički dogovor, uspeh predstavljaja najbolju garanciju za buduće ciljeve. Moguća je pojava iritacija na koži. Posetite lekara.

BLIZANCI


Ne budite isuviše strogi pred partnerom jer ni sami ne pružate sve što se od Vas očekuje. Poslove obavljate po tipičnom šablonu i ne obraćate pažnju na neke sporedne situacije. Ne konzumirajte alkohol. Makar nemojte da preterujete u tome. Čaša vina s vremena na vreme neće da vam naškodi ali izbegavajte neumerenost u bilo čemu.

 RAK


Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač. Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu osetljivi a naglašeni su i problemi sa desnima.

LAV


Ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Budite oprezni pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti.  Pred vama je faza u kojoj bi imunitet veoma lako mogao da vam opadne. Povedite računa o tome.

DEVICA


Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljivo. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune proverite dokumenta ali i troškove koji vas očekuju. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Postoje naznake za manje probleme sa očima ili vidom.

VAGA


Finansijska pitanja su u prvom planu jer su izostali rezultati na koje ste bezrezervno računali. Ovo je uvod u period stagnacije, pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a danas su vam tako neophodni.  Skloni ste alergijskim reakcijama i generalno se ne osećate dobro danas.

ŠKORPIJA


Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative. Možda Vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje. Problemi sa stomakom bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana.

STRELAC


Imate mnogo planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili. Pojačan apetit i čula, želja za uživanjem je naglašena kod vas danas. Ugodite sebi i nemojte da se brinete previše.

JARAC


Možda ćete sami sebe iznenaditi sentimentalnošću kojoj ćete danas biti skloni. Jake i burne
emocije. Dobri međuljudski odnosi na poslu i uživanje u radu. Mogući su grčevi u mišićima. Pred vama je faza u kojoj će vam nervni sistem biti takođe osetljiv. Prijalo bi vam da povećate unos magnezijuma ali i da više odmarate.

VODOLIJA

U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke usnule želje i potisnute emocije. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da svoje ideje plasirate na pravom mestu. Moguć je pad energije. Pred vama je povoljna faza za odmaranje i opuštanje.
RIBE

Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni. Mogući su problemi sa umorom.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: