25.7 C
Novi Sad
30/09/2022, 19:04
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 16. jul

Horoskop za utorak, 16. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Po pitanju zarade vas očekuju neki problemi, moguće je da ćete imati kašnjenja vezana za novac. Osećate veoma jaku povezanost sa osobom do koje vam je stalo i želite da vaš odnos pređe na jedan viši nivo. Puni ste energije! Očekuje vas faza u kojoj će vam prijati bavljenje sportom i fizička aktivnost.

BIK


Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama. Povedite računa o želucu. Moguće je da ćete imati probleme sa pojačanom kiselinom i tegobe vezane za varenje.

BLIZANCI


Sve što vamje važno ćete morati da završite sami jer danas nećete moći da se oslonite na saradnike. Današnji dan je povoljan za početak veze. Moguće je da ćete novu osobu upoznati sasvim spontano i neočekivano. Bolovi u predelu vrata su mogući kod vas. Ukočenost vas prati.

RAK


Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje. Potrebam vam je odmor. Potrudite se da danas više vremena posvetite sebi i da se odmorite.

LAV


Period koji vam dolazi može da vam donese puno pozitivnih poslovnih promena i novih mogućnosti. Danas ćete pokazati voljenoj osobi da vam je stalo do nje i da želite da provedete budućnost zajedno. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa plućima disajnim putevima i u kojem ćete biti generalno osetljivi.

DEVICA


Pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje probleme sa očima i vidom.

VAGA


Možete da očekujete da ćete danas bez većih komplikacija obaviti sve poslovne i radne zadatke. Dan pred vama će biti ispunjen ljubavlju i nežnošću. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju. Moguće je da ćete u narednom periodu imati voše slobodnog vremena i mogućnost da se malo izdvojite od stresnog okruženja.

ŠKORPIJA


Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Osim toga, budite oprezni u saobraćaju. Psihički ste preopterećeni. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od svakodnevnog stresa i da se malo odmorite.

STRELAC


Obavezama se posvećujete sa lakoćom i zadovoljni ste svojim poslovnim stanjem. Imate jaku motivaciju. U periodu koji dolazi ćete uspeti da ostvarite bolju komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Osetljivi sinusi su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati neke probleme sa glavoboljom, malaksalošću kao i sa prehladom.

JARAC


Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati. Mogući problemi sa krvnom slikom. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju tokom ovog dana.

VODOLIJA


Vaša očekivanja možda sada nisu sasvim realna. Potrudite se da sagledate okolnosti iz svih uglova. Ne želite da pokvarite odnos sa voljenom osobom, pa neke istine ili informacije za sada ostavljate po strani. Izbegavajte preterano naprezanje. Pred vama je period u kojem ćete imati potešjoće sa zdravljem, a malaksalost i umor vas mogu često pratiti.

RIBE


Stavljate ružičaste naočare i dozvoljavate sebi da utonete u carstvo mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da su u pitanju ljubavni signali. Mogući problemi sa alergijama. Osetljivi ste i podložni brojnim problemima na polju zdravlja.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments