Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je poslednji trenutak da promenite te odnose. Preporuka je da posetite fizioterapeuta kako biste našli način da olakšate tegobe koje vas muče.

BIK


Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo otkrivate njene tajne. Potrudite se da vam snaga volje bude dovoljno stabilna i jaka kako biste uspeli da prevaziđete sva životna iskušenja.

BLIZANCI


Zadovoljstvo proističe iz porodičnog života ili iz susreta sa emotivnim partnerom. Na Vama je da napravite dobar izbor. Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu poslovnih partnera. Osmislite svoj nastup. Potrudite se da svoju ishranu prilagodite potrebama organizma, da jedete više voća i povrća.

RAK


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje. Osetljivi ste i skloni raznim reakcijama. Izbegavajte sve faktore rizika i potrudite se da pazite šta unosite jedete.

LAV


Bićete pre svega zainteresovani za to da svijete zajedničko gnezdo. To je ideja koja vas opseda ovih dana. Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć ili sponzorstvo. Povedite računa o želucu koji bi mogao da bude osetljiv, a pogorovo su naglašeni problemi sa gorušicom. Takođe, danas vas nervoza prati tokom celog dana.

DEVICA


Upetljali ste se u začarani krug. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni. Oči su vam osetljive. Povedite računa o mogućim problemima sa vidom.

VAGA


Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Mogući su problemi sa žlezdama.

ŠKORPIJA


Moćićete da se pouzdate u potpunu posvećenost i vernost partnera, zbog čega ćete biti
zadovoljni. Uspeh u svemu što ima veze sa logistikom i administracijom. Mogući su manji problemi sa sinusima. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni i tegobama vezanim za grip ili prehladu, virusne infekcije i tome sl.

STRELAC


Neko Vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati odgovornost pred bliskom osobom. Ponekad stvari posmatrate iz idealisitičke perspektive i bez želje da se spustite u svet realnosti. Pokažite smisao za praktične vrednosti. Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

JARAC


Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji. Nizak pritisak vas muči i potrebno vam je više sna ali i više opuštanja.

VODOLIJA


Bićete uobičajeno komunikativni I glasno privlačiti pažnju gde god se pojavite, zbog čega ćete steći nova poznanstva. Moguć je manji finansijski boljitak ili dobitak. Osetljiv kardiovaskularni sistem bi mogao da vam pravi probleme sa zdravljem. Preporuka je da se u narednom periodu obratite lekaru radi pregleda i saveta.

RIBE


Taktika nadmudrivanja u odnosu sa partnerom ne donosi pozitivan ishod.  Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred predviđa Vaše poslovne poteze. Očekuje vas dan tokom kojeg nećete imati neke veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments