Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 18. decembar

Horoskop za utorak, 18. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Potrebna vam je pomoć kako biste mogli da rešite sve poslove koji su vam se nagomilali do sada. Pokažite više fleksibilnosti ka voljenoj osobi. Da bi vaš brak trajao i bio dobar važno je da budete malo elastičniji i spremniji za kompromise. Nizak pritisak ili promenljivo stanje vezano za pritisak, može da vam stvara manje probleme i otežanja.

BIK


Važno je da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema potrebe da glumite moralnog sudiju ili da kažnjavate voljenu osobu. Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Nemojte dozvoliti da Vas zavaravaju. Nemate probleme na ovom polju. Osećate se dobro u svojoj koži i stanje vam je sasvim stabilno.

BLIZANCI


Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze. Današnji dan vam donosi priliku za pozitivnu atmosferu i rekreaciju na svežem vazduhu.

 RAK


Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, čak i po cenu da se neko ljuti ili da Vam se oštro suprotstavlja. Osoba koja ima negativan stav o Vašim idejama neće lako promeniti svoje mišljenje, stoga nemojte očekivati nemoguće rešenje. Možete imati probleme vezane za karijes ali i za osetljive desni koje su vam takođe problematične.

LAV


Uskoro vam dolazi nova prilika za posao. Možete da očekujete poboljšanje na polju finansija. Komunikacija sa partnerom je prikazana promenljivo. Pred vama je faza u kojoj ćete imati poteškoće vezane za nepoverenje i ljubomoru. Puni ste energije i odlično se osećate u svojoj koži danas.

DEVICA


Neko Vam šalje pozitivne signale. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom. Delujete samouvereno. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate. Nemojte da se forsirate danas jer se nećete dobro osećati ako budete preterivali u bilo čemu.

VAGA


Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi. Povećajte unos tečnosti jer je voda jako važna za sve funkcije u organizmu.

ŠKORPIJA


Potrebno vam je vreme kako biste mogli da donesete neku novu poslovnu odluku. Ukoliko ste u braku sa voljenom osobom nemate baš dobar odnos i dosta stvari vas sada opterećuje na ovom polju. Sve bolje zdravlje vas očekuje. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali neke tegobe, sada ćete doći do stabilizacije.

STRELAC


Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na ljubavne odnose. Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg nećete imati bilo kakve probleme na polju zdravlja.

JARAC


Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, postoje detalji koji Vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku. Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh, greške se nalaže u Vama a ne u okolini. Budite realni. Čuvajte se prehlade i gripa koji bi mogli u narednom periodu da vam donesu probleme sa zdravljem.
VODOLIJA

Pred vama je poboljšanje zarade. Moguće je da ćete imati priliku da dobijete neki dodatni posao. Očekuje vas nova ljubav sa osobom koja je veoma upečatljiva, markantna, sa nekim ko će vas jako brzo zavesti. Preporuka je da proverite krvnu sliku za svaki slučaj, jer su mogući manji problemi na tom polju.

RIBE

Na razne načine se bavite pravnim i papirološkim poslovima. Vaše organizatorske sposobnosti dolaze do izražaja jer su to vode u kojima vi savršeno plivate. Ovakva dinamika će vam nakratko skrenuti misli s ljubavnih problema. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe na polju zdravlja.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments