3.5 C
Novi Sad
27/01/2020, 14:26
Naslovna Život Horoskop Horoskop za utorak, 18. septembar

Horoskop za utorak, 18. septembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi. Mogući su problemi sa pritiskom.

BIK

Ukoliko želite da ostvarite napredak na poslovnom planu, važno je da poradite na boljoj organizaciji. Oduševljeni ste situacijom koja vam se ukazala na ljubavnom planu. Dobili ste priliku za vezu sa osobom koja vas je očarala. Povedite računa o glavi. Moguće je da ćete biti podložni nekim udarcima ili povredama u ovom predelu.

BLIZANCI


Ne budite previše izbirljivi ili zahtevni pred partnerom, može Vam se vratiti na loš način. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume i poslovanju.  Pad imuniteta je naglašen. Preporuka je da se potrudite da povećate unos vitamina, ali i da prekontrolišete krvnu sliku kako biste bili sigurni da je sve na tom polju uredu.
RAK

Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive. Imate sasvim dovoljno energije.

LAV


Izaćićete i zabavljati se, ali nećete se previše opterećivati romantičnim odnosima. Moguće je da ćete imati ideju da započnete neki posao sa rodbinom ili pak sa grupom prijatelja.  Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o tome kakve namirnice unosite jer su vam organi za varenje veoma osetljivi. Pazite i da ne dođe do prehlade.

DEVICA


Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite pažnju na nečije poruke i ponašanje. Stišajte strasti. U susretu sa saradnicima, nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Budite realni u proceni. Mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o vašem zdravlju u narednom periodu.

VAGA


Ne treba da imate velika očekivanja jer se verovatno ništa značajno neće desiti u ovoj sferi. Otvoriće vam se neke nove mogućnosti, zbog vaše sve bolje reputacije. Povedite računa o štitnoj žlezdi. Pred vama je period u kojem možete da imate neke tegobe i nestabilnosti vezane za hormone. Potrudite se da primetite simptome.

ŠKORPIJA


Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu. Hroničan umor vas muči. Moguće je da imate probleme sa nervozom i nesanicom.

STRELAC

Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Budite strpljiviji. Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj. Možete da očekujete generalno dobro stanje kada je u pitanju polje zdravlja.

JARAC


Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti. Mogući su grčevi u mišićima. Niste preterano opušteni, pa su mogući i problemi sa nervnim sistemom.

VODOLIJA


Razmislite na koji način treba da prevaziđete neke porodične nesporazume. Raduju Vas partnerove ideje.Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaje strpljenje ili poverenje u nečija obećanja. Odlično se osećate! Puni ste pozitivne energije i prija vam da budete fizički aktivni!

RIBE


Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje prilikom poslovne saradnje. Problemi sa migrenom bi mogli da vas muče ako ste već u prošlosti bili skloni tome.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: