0.8 C
Novi Sad
16/01/2022, 11:06
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 19. februar

Horoskop za utorak, 19. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Polako se oporavljate od velikog poslovnog kraha. Dobijate osećaj da će uskoro sve biti u redu. Emocije su vam trenutno manje važne. Svoju energiju usmeravate na svoj poslovni uspeh. Prijala bi vam veća aktivnost. Potrudite se da nađete više vremena za bavljenje sportom.

BIK

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih. Pazite na ishranu jer biste mogli da imate neke probleme sa gojaznošću u narednom periodu.

BLIZANCI


Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite zajedničke potrebe i interesovanja. Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na pogrešnu odluku. Sinusi su vam malo osetljivi pa vam to donekle može predstavljati probleme na polju zdravlja.
RAK

Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući. Pred vama je period u kojem biste trebali da imate dobro zdravlje i u kojem biste trebali da se osećate stabilno u svojoj koži.

LAV


Nemojte da se previše oslanjate na savete ljudi oko vas. Nisu sve informacije koje dolaze do vas tačne. Vaš odnos sa voljenom osobom ozbiljno trpi od upliva sastrane. Vreme je da stavite tačku na to. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da budete skloni i problemima sa niskim pritiskom, pa povedite računa o tome.

DEVICA


Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se. Cirkulacija je malo slabija. Današnji dan vam nije preterano povoljan.

VAGA


Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete partnera. Na osnovu blic informacija dolazite do dobrog zaključka. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar poslovni odnos. Odlično se osećate danas.

ŠKORPIJA


Trudite se da održite kontrolu nad svime što se dešava na vašem poslu, ali neke stvari su realno izvan vaših mogućnosti. Smetaju vam ograničenja koja vam voljena osoba u zadnje vreme nameće. Vaš odnos sve više liči na borbu za dominacijom. Hronični problemi vam se vraćaju. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

STRELAC

Partner iskušava Vašu naklonost u različitim situacijama. Bolje je da izgovorite neku umilnu, nego oštru reč. Važno je da postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i poverenja u krugu poslovnih saradnika. Potrudite se da tokom danaašnjeg dana nađete dovoljno vremena za bavljenje sportom.

JARAC


Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav. Poradite na smirenosti važno je da se posvetite sebi i tome da nađete unutrašnji mir.

VODOLIJA


Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje. Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Važno je da ojačate svoj imunitet i da radite ono što je vama potrebno kako bi se bolje osećali.

RIBE


Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite. Mogući problemi sa aritmijom. Pred vama je faza u kojoj će vam srčani sistem biti generalno osetljiv.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments