20.9 C
Novi Sad
06/07/2020, 11:12
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 19. mart

Horoskop za utorak, 19. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu znatno izmaći kontroli. Povedite računa o zubima koji bi mogli kod vas da budu osetljivi u narednom periodu.

BIK


Ako Vam je stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati dobre namere. Bolje je da se zaustavite u trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u daljim poslovnim pregovorima. Nema naglašenih problema sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana.

BLIZANCI


Spremni ste da pokažete inicijativu oko promena koje je neophodno napraviti u poslovnom okruženju. Uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Sklonost ka prejedanju je naglašena kod vas danas, a sve iz nezadovoljstva koje vlad ana ljubavnom planu.

 RAK


Prihvatite savet koji dobijate od bliskih prijatelja. Neko je na Vašoj strani i to utiče na boju Vašeg raspoloženja. Ne verujete u nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoje saradnike ili na njihovu odluku. Problemi sa bubrezima bi mogli da vam se aktiviraju, pogotovo ako ste do sada na tom planu imali bilo kakve tegobe.

LAV


Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite. Ne dozvolite da Vas opterećuju različiti problemi.

DEVICA


Ako Vam je stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati dobre namere. Bolje je da se zaustavite u kritičnom trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u daljim poslovnim pregovorima. Probava vam je osetljiva i možete da imate probleme sa stomakom.

VAGA


Dan vam donosi priliku da popravite situaciju na poslu. Međutim, to će doneti samo privremeno olakšanje, jer je još mnogo posla pred vama. Upotrebite svu svoju poslovnu upornost, shvatite to kao ulaganje u vreme koje tek treba da dođe. Povedite računa ako ste skloni alergijama.

ŠKORPIJA


Ne treba da brinete zbog trenutnog nedostatka inspiracije, već zbog nečijih prikrivenih namera i ćudljivosti. U Vašem interesu je da izbegavate sumnjivo društvo, svako treba da završava svoj deo poslovnih obaveza. Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

STRELAC


Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve. Povedite računa da ne dođe do trovanja ili stomačnog virusa, potrudite se da birate šta ćete pojesti.

JARAC


Pred vama je dan koji može da donese određene poteškoće na polju posla. Budite strpljivi. Ako ste slobodni, flert sa novom osobom vam dolazi a uskoro ćete imati priliku i da uđete u ljubavnu vezu. Moguća je vrtoglavica i malaksalost koja vas prati. Izbegavajte danas preterano naprezanje ili umaranje u bilo kom smislu.

VODOLIJA


Kontrolišite svoju impulsivnu prirodu pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Postoje različite poslovne neprijatnosti sa kojima se suočavate, ali Vi delujete kao da se sve nalazi pod strogom kontrolom. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

RIBE


Potrudite se da bolje razumete nečiju nemoć ili ograničenja. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim dilemama. Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog rizika. Budite razumni. Psihosomatski problemi su naglašeni kod vas u ovom periodu.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments