Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 19. novembar

Horoskop za utorak, 19. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.  Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni raznim tegobama zbog pada imuniteta koji će vas pratiti u narednom periodu.

BIK

Teško Vas je razuveriti od ideja koje imate, čini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vaše emotivne potrebe. Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Povećan apetit je naglašen. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka prejedanju.

BLIZANCI


Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom polju danas. Sreća će biti na vašoj strani. Trudite se da sa osobom koju volite napravite lepu atmosferu. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke poteškoće na polju zdravlja pa bi bilo dobro da konsultujete lekara.

RAK

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive. Očekuje vas faza u kojoj ćet u većoj meri biti skloni nervozi koja će se negativno odraziti na vaše zdravstveno stanje.

LAV


Iritiraju Vas nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima. Otkrivate različite nepravilnosti. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate. Nemate probleme sa zdravljem. Trebalo bi da vam stanje na ovom polju bude dobro i da se osećate solidno na ovom polju.

DEVICA


Preporuka je da povedete računa o troškovima koji su u prethodnom periodu mogli da postanu preveliki kod vas. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa partnerom. Naredni period bi mogao da vam bude problematičan. Mogući su manji problemi sa kičmom. Pred vama je period u kojem će vam kičma u većoj meri biti osetljiva tačka.

VAGA


Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal. Očekuje vas faza u kojoj će vam zdravlje biti prilično nepovoljno postavljeno i generalno vaše stanje može da bude sklono nestabilnostima.

ŠKORPIJA


Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate trnutak za napredovanje vć biste želeli da se nešto promeni što pre. Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i voleli biste da se neke stvari među vama menjaju. Osećate se generalno dobro. Trebalo bi da u sebi imate dosta energije i da se bavite sportom.

STRELAC

Ambiciozni ste, pa dan počinjete velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje, kojima stajete na put. Odlično se osećate danas. imate mnogo pozitivne energije u sebi i odlično se osećate.

JARAC


Ušli ste u nov posao u kojem biste mogli da ostvarit veći napredak i uspeh u budućnosti koja je ispred vas. Novo poznanstvo vas očekuje veoma uskoro. Pred vama je povoljan period za promene na polju ljubavi. Moguća je vrtoglavica kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa niskim pritiskom.

VODOLIJA


Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se pružiti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao vezan za inostranstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami. Redovno proveravajte pritisak. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate brojne poteškoće kada je u pitanju polj zdravlja.

RIBE

Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari, ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja, pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor. Osećate se dobro. Povoljan vam je dan i treba maksimalno da se fokusirate na ostvarenje svojih poslovnih ciljeva.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments