16.3 C
Novi Sad
31/05/2020, 12:11
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 20. avgust

Horoskop za utorak, 20. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možete da očekujete pozitivan ishod u rešavanju novčanih problema. Nova prilika za zaradu vam dolazi. Pojaviće vam se prilika za početak nove veze sa osobom koju poznajete iz prošlosti. Imate mnogo energije u sebi. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni svojim stanjem na polju zdravlja.

BIK

Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara u vama nakon perioda koji je sada iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah i temeljno pripremite teren za period koji sledi. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

BLIZANCI


Očekuje Vas prijatno iznenađenje i lep gest sa nečije strane. Pokažite iskrenu zahvalnost, dobro se dobrim vraća. Potrebno je da povučete niz poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i ostvarili svoje poslovne namere. Osetljiv vam je predeo vrata i ramena. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme vezane za ukočenost.
RAK

Do vas stižu pozitivne vesti u vezi z poslom. Nije neobično da danas razmišljate o tome iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno jer glas stiže od prijatelja s kojim ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju. Moguće je da ćete na ovom polju biti skloni nekim problemima i nestabilnostima u narednom periodu tako da će vam biti potrebno vreme da se to reši.

LAV


Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati ono što čujete. Reagujete suviše ishitreno, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Moguća je glavobolja. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama sa zdravljem.

DEVICA


Pojaviće vam se manje prepreke na poslovnom polju, ali uz dovoljno volje ćete uspeti da ih prevaziđete. Ako budete pokazali svojoj simpatiji da vam se dopada, uspećete da je osvojite lakše nego što mislite. Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

VAGA


Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte. Potrebno vam je opuštanje. Preterano ste napeti i opterećeni raznim obavezama u ovom periodu.

ŠKORPIJA


Očekuju vas lepe vesti i neke olakšavajuće okolnosti na polju posla. Pred vama je povoljan period. Vaš odnos sa voljenom osobom je promenljiv. Malo se svađate, malo volite, ali sve je to za ljude. Manji problemi sa leđima su mogući. Očekuje vas period u kojem će vam kičma biti veoma osetljiva, pa ćete samim tim biti podložni problemima.

STRELAC

Imate priliku da otputujete, ali ne daleko od mesta gde živite. Niz razgovora u kojima ćete vi voditi glavnu reč završiće se tako što ćete uspešno završiti važan posao koji će vam u perspektivi bitno poboljšati finansije. Manji problemi sa nervnim sistemom su mogući kod vas u narednom periodu.

JARAC


Prati Vas loš ljubavni dijalog. Partner Vam često prigovara da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni iritacijama, aknama kao i raznim upalnim procesima ili infekcijama vezanim za kožu.

VODOLIJA


Pred vama je jedan napet period, nagoveštaji stižu tokom dana. Vesti koje dobijate nisu prijatne, ali ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidećete da je u pitanju retka prilika koju morate da iskoristite. Dobro se osećate i nemate probleme. Možete da očekujete da ćete na planu zdravlja imati sasvim stabilnu situaciju.

RIBE


Očekuje vas dosta posla danas. Bićete malo napeti i neće vam biti lako da se dobro organizujete. Moguće je zanimljivo poznanstvo koje vodi do veze. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja i radujete se tome. Manji problemi sa krvotokom su naglašeni kod vas.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: