8.9 C
Novi Sad
04/10/2022, 09:02
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 23. jul

Horoskop za utorak, 23. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste u formi, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak. Ako postoji nešto što vas brine, uradite redovne nalaze kako biste ustanovili da li postoji neki problem koji treba da rešite na ovom polju.

BIK


Voljena osoba pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama. Isključivost u mišljenju stvara novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posledica pogrešnih poslovnih procena i povlačenja loših poteza. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivno i stabilno stanje na ovom polju, da rešite probleme iz prošlosti.

BLIZANCI


Sanjarenje koje vas je obuzelo projektuje se i na ljubavni plan. Spustite se na zemlju, zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi čime možete iskomplikovati odnose i već klimavu vezu, dovesti u teško iskušenje. Pazite šta jedete. Vaše zdravlje zavisi od vaše ishrane u velikoj meri.

RAK


Vreme je da se postavite zrelo i da preuzmete neke poslovne odgovornosti na sebe.  Impulsivno reagujete i lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Pred vama je nepovoljan dan kada je u pitanju ljubav.  Naglašen je pad imuniteta, sklonost ka prehladama, upalama i problemi tog tipa. Povedite računa o svom zdravlju.

LAV


Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama, lepe želje ponekad ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su Vam nedostupne. Neko ne ispunjava Vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu. Potreban vam je odmor i opuštanje kako bi vam zdravstveno stanje bilo bolje.

DEVICA


Obaveze trpe jer niste skoncentrisani. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti čija je realizacija još uvek daleko. Da biste uradili nešto konkretno, morate temeljno pripremiti teren, a to se ne postiže sanjarenjem. Problemi sa očima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati neke poteškoće sa vidom.

VAGA


Oko vas se skuplja negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Izbegavajte preteran napor. Očekuje vas period u kojem ćete imati malo slabije zdravlje, kao i probleme sa imunitetom.

ŠKORPIJA


Mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč. Imate utisak da Vam neko nameće oštrije kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Iritira Vas negativna selekcija. Vreme je da se posvetite više sebi i bavljenju sportom, odnosno fizičkoj aktivnosti.

STRELAC


Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se. Potreban vam je odmor, što više sna kako biste se regenerisali. Ako ste u prethodnom periodu imali neku intervenciju sada dolazi period za oporavak.

JARAC


Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni na vašem polju zdravlja u ovom periodu.

VODOLIJA


Dobro procenite gde se nalazi granica između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja. Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve drugo odložite za neku bolju priliku. Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas kao i opšta osetljivost organizma kada je u pitanju zdravlje. Vreme je da se više posvetite sebi i svojim problemima.

RIBE


Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu. Izbegavajte unos alkohola. Važno je da se potrudite da živite zdravo i da izbegavate loše navike.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments