19.8 C
Novi Sad
28/05/2020, 16:18
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 26. jun

Horoskop za utorak, 26. jun

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Imaćete prilike da upoznate privlačne osobe iliće vam se dopasti dve mlađe osobe u isto vreme. Deluje vam da ćete morati da pristanete na neku vrstu kompromisa na ovom polju i da neće sada sve biti po vašem. Vreme je da zauzdate svoju vatrenu energiju barem na kratko. Možete biti skloni alergijama.

BIK


Niste dobro sagledali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki izdatak. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako bi rešili novonastale probleme. Prilično ste osetljivi danas i podložni nekim manjim zdravstvenim tegobama.

BLIZANCI


Imaćete utisak da vam voljena osoba donosi sreću, zbog čega ćete nju ili njega još više voleti. Imaćete uvećan obim posla i ostvarićete dobru zaradu.  Prija vam što veća fizička aktivnost i sjajno se osećate kada ste u pokretu. Današnji dan je izuzetno povoljan za teretanu, treninge, trčanje i sve ostalo.

RAK


Možete da očekujete da će vam se vaš trud isplatiti na poslu. Dopada vam se osoba koju poznajete dosta dugo i sa kojom imate prilično specifičan prijateljski odnos. Moguće je da vam nije sasvim lako da priznate emocije koje gajite prema njoj. Mogući su bolovi u stomaku. Povedite računa o svojoj ishrani.

LAV


Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe. Prolazna prehlada bi mogla da vas zadesi ali nema naznaka za neke veće probleme sa zdravljem.

DEVICA


Odlična komunikacija sa osobama suprotnog pola. Moguće je da se zbližite s nekim novim. Vreme koje ste uložili u nov poslovni projekat će vam se isplatiti. Očekuju vas veoma pozitivna dešavanja. Važno je da do kraja ostanete maksimalno fokusirani na svoj posao. Moguć je gubitak apetita.

VAGA


Moguće je da ste u prošlosti imali neke probleme na ovom polju koje i dalje pokušavate da rešite do kraja. Nije vam lako da se sami izborite sa svim preprekama koje su se pojavile. Možete napraviti sjajne odluke. Povoljan period za sklapanje ugovora. Naglašeni su problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA


Teško vam je da sa voljenom osobom otvoreno razgovarate o svemu jer imate utisak da vas neće razumeti na pravi način. Moguće je da postoje neke tajne koje držite duboko u sebi. U povoljnom ste periodu za finansije zbog čega se mogu ukazati neke prilike za dodatnu zaradu. Mogući su problemi zbog stresa.

STRELAC


Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na porodične ali i ljubavne odnose. Dobro se osećate. Pred vama je odličan dan tokom kog ćete na svim poljima imati sreće.

JARAC


Ulazite u bolji period kada je ljubav u pitanju, ali ne možete očekivati krupna pozitivna
dešavanja bez promene stave. Ukoliko ste imali neke nesuglasice sa nadređenima ili kolegama, tokom današnjeg dana ćete uspeti da ih rešite. Postižete kompromis na poljima na kojima je to delovalo nemoguće. Osetljivo grlo.

VODOLIJA


Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići. Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Mogući su manji problemi sa anemijom.

RIBE


Bićete vrlo raspoloženi za ljubav ali i više od toga za to da izmamite komplimente i testirate svoju neodoljivost. Konačno ćete doći do uspeha koji ste jako dugo gradili. Bićete veoma pozitivno iznenađeni krajnjim spletom događaja. Pazite na svoje zdravlje i ne izlažite se rizičnim situacijama. Moguće je da su se pojavili neki manji problemi kojih niste bili svesni.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: