1.7 C
Novi Sad
04/04/2020, 09:56
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 26. mart

Horoskop za utorak, 26. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Zastoj koji se može isprečiti je prolaznog karaktera, ali samo ako naučite da se ne suprotstavljate. Bez većih problema na ovom polju kod vas. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje.

BIK


Neko Vas navodi na dobro raspoloženje. Ne krijete svoje zadovoljstvo, a osmeh predstavlja najlepši ukras na Vašem licu. Potrebna Vam je dobra koncentracija u momentu kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze u predviđenom roku. Za napete leđne mišiće će vam prijati i neke vežbe istezanja ili razgibavanja.

BLIZANCI


Moguće je da imate tremu i da vam nije lako da nađete dovljno energije i samopouzdanja za nov poslovni početak. Povoljan je dan za ljubav, pred vama je period u kojem ćete biti srećni sa partnerom. Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa povišenim holesterolom i trigliceridima.

 RAK


Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja, prihvatite iskreni razgovor. Nove informacije zvuče komplikovano. Detaljno proverite različite okolnosti, pre nego što započnete novu poslovnu akciju. Sasvim dobro stanje na  polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima.

LAV


Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami. Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas a i srce bi mogla da vam bude osetljiva tačka.

DEVICA


Izazovna emotivna avantura može da Vas dovete u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato društvo. Dok Vi naginjete ka pravičnom rešenju, neko drugi ima sumnjive ideje i uporno pokušava da Vam nametne svoj uticaj. Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi su naglašeni kod vas.

VAGA


Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete podložni zdravstvenim tegobama.

ŠKORPIJA


Danas su moguće neočekivane porodične napetosti i to najverovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave jer rešenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao. Osetljiv grudni koš bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem u narednom periodu.

STRELAC


Vreme je da se suočite sa poteškoćama koje vas očekuju na ovom polju. Nemate ništa od bežanja od problema. Imali ste neke dileme u vezi toga da li da priđete osobi koja vam se dopada. Imate šanse za vezu sa njom. Odlično i bez problema! Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

JARAC


Izrazi pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe maštovitost i dobre namere, sve je lako kada imate dobru volju. Poslovna situacija zahteva promišljenost. Vama nedostaje snažan impuls ili hrabrost, a nekom drugom analitička sposobnost. Povedite računa o svojim navikama, izbegavajte cigarete i potrudite se da vodite jedan zdraviji život.

VODOLIJA


Oslanjate se na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas. Pred vama je povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja ali postoje neki emotivni problemi koje morate da razrešite u narednom periodu.

RIBE


Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu kako ste želeli.  Potrudite se da nađete više vremena kako biste mogli da se odmorite i da pomognete vašem telu.
Autor: nsuzivo.rs

Komentari: