16.1 C
Novi Sad
26/09/2020, 10:40
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 28. maj

Horoskop za utorak, 28. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu izdaleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili. Mogući problemi sa varenjem. Izbegavajte tešku hranu i pazite kakve namirnice kombinujete jedne sa drugima.

BIK


Možete da se opustite danas i da uživate u lepom danu u kojem ćete imati manjak obaveza i priliku da se malo odmorite. Zaljubili ste se u osobu koja je pokazala da prema vama gaji veoma iskrena osećanja. Odlično se osećate danas. Pred vama je generalno dobra faza. Imate mnogo energije i svakako vam može prijati da budete maksimalno aktivni na svim poljima.

BLIZANCI


Sve što vam u ovom trenutku treba, to je novac. Znatan priliv stiže i bitno utiče na sve planove, naročito u trenutku velikih rasprodaja. Da se do kraja dana ne biste presabirali, obuzdajte megalomansku prirodu i pažljivo osmislite kupovinu. Moguća vrtoglavica je naglašena kod vas kao i problemi vezani za nizak pritisak.

RAK


Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Nalazite se u neobičnoj situaciji, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Bilo bi dobro da više spavate. Moguće je da ćete zbog hroničnog umora biti na neki način skloni problemima sa zdravljem.

LAV


Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su vam izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo. Ne bi trebalo da bude smetnji na ovom planu. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

DEVICA


Emotivne varnice ili letargiju u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao
suton. Postoje saradnici koji remete Vaše poslovne planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite kraći predah. Mogući problemi sa kičmom. Izbegavajte težak i naporan fizički rad kao i podizanje bilo kakvog tereta. Potrudite se da vodite više računa o sebi.

VAGA


Ono što ste planirali na poslovnom polju neće krenuti baš laganim tokom. Očekuje vas splet okolnosti pun komplikacija. Sumnjate u partnerovu iskrenost i nije vam lako da donesete odluku šta ćete raditi sa tom vezom. Prijala bi vam masaža i opuštanje mišića. Priuštite danas sebi neki vid relaksacije.

ŠKORPIJA


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji olakšanje. Posetite lekara radi redovne kontrole. Moguće je da imate neke manje probleme vezane za zdravlje.

STRELAC


Pred vama je dan tokom kojeg ćete morati da se ozbiljno posvetite poslovnim obavezama kako biste ostvarili ciljeve. Imate utisak da ste sa voljenom osobom ne postoji zajednički jezik već da ona radi sve po svom. Manji problemi sa kožom su naglašeni kod vas danas, pa povedite računa o tome. Na vreme se posavetujte sa dermatologom koji vam može biti od pomoći.

JARAC


Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti veoma frustrirajući za vas. Budite pažljivi i koncentrisani, po dva puta proverite svaku računicu. Moguć je pad imuniteta kod vas. Spremite se za period u kojem će biti manjih komplikacija sa zdravljem.

VODOLIJA


U emotivnom životu, nema razloga da izmičete pred nečijim jasnim signalima i osvajačkim namerama. Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni činjenicom da se Vaše ime nalazi na listi odabranih. Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte, posvetite više pažnje opuštanju.

RIBE


Vreme je da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam značajno podići samopouzdanje, naročito ako je na pomolu ljubavna romansa. Čuvajte svoje srce, pazite na moguće probleme sa krvnim pritiskom i izbegavajte tokom današnjeg dana preterano naprezanje kao i bilo kakve stresne okolnosti.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments