27.6 C
Novi Sad
03/08/2020, 22:45
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 3. jul

Horoskop za utorak, 3. jul

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Generalno se potrudite da pazite na promenljivo stanje pritiska. 

BIK


Moguće je da ste nervozni i da niste preterano raspoloženi za bavljenje svojim poslom. Postoje neki problemi iz prošlosti koji vam stoje nad glavom, a nikako da ih rešite.  Ljubavno polje vam je dobro prikazano. Osoba koja vam je važna će pokazati da uzvraća emocije i interesovanje ka vama. Mogući problemi sa nesanicom.

BLIZANCI


Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu. Osećate se dobro.

RAK


Lako uspostavljate bliskost i brzo se emotivno povezujete sa drugima. Dobit od partnerskog posla i uopšte partnerstva, kao i sreća u pravnim sporovima. Posvetite ovaj dan sebi. Ugađajte svojim potrebama i radite ono što vam prija. Važno je da se potrudite da održite pozitivno raspoloženje i dobru energiju u sebi.

LAV


Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Ovo je doba godine kada vam je neophodan odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora – izbor. Manji bolovi u predelu nogu su mogući kod vas. 

DEVICA


Imate jaku intuciju i zato je neophodno da uvek na prvom mestu verujete u lične predosećaje. Početak nove veze u vaš život unosi veoma lepu, novu energiju kojom ćete biti oduševljeni. Partner vam sasvim odgovara. Osetljiv urinarni trakt je naglašen kod vas. Moguće su manje infekcije mokraćnih puteva.

VAGA


Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate. Izbegavajte alkoholna pića, cigarete i bilo koji oblik poročnog ili rizičnog ponašanja.

ŠKORPIJA


Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme. Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje. Zdravlje dobro.

STRELAC


Zajedničko putovanje ili ljubav na putovanju. Uzbudljiv svako ko je na neki način stran i
drugačiji. Bez promena u ovoj sferi, isti trend se nastavlja. Manji pad imuniteta je naglašen kod vas. Bilo bi dobro da povedete računa o svom zdravlju i da menjate loše navike. Povećajte unos vitamina, tečnosti i spavajte redovnije.

JARAC


Niste dobili očekivani odgovor u vezi posla koji vas je jako zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite. Bez problema na polju zdravlja. Današnji dan vam je jako povoljan za ovo polje, bićete puni snage. 

VODOLIJA


Možete da se nadate ostvarenju svojih ciljeva na ovom planu. Pred vama je veoma pozitivan dan. Pred vama je dobar dan ako ste u vezi ili braku. Odnos sa voljenom osobom može značajno da se popravi. Glavobolja vam stvara probleme. Moguće je da se često osećate i malaksalo.

RIBE


Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa probavom.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments