16.8 C
Novi Sad
03/10/2022, 09:32
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 30. jul

Horoskop za utorak, 30. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pravite kompromis tamo gde mu nije mesto. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi. U dogledno vreme se posavetujte sa vašim lekarom na temu zdravstvenih problema koji vas muče.

BIK


Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove rebuse. Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji zaobilazan način, na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Moguće je da ćete imati probleme zbog nedostatka nekih vitamina u vašem organizmu.

BLIZANCI


Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada ili čak ući u vezu sa tom osobom. Problem sa nadređenim osobama i autortižetima. Mogući su problemi sa pritiskom. Pred vama je faza u kojoj će vam zdravlje biti veoma promenljivo. Možete da rešite svoje poteškoće ako budete posetili lekara.

 RAK


Niste zabrinuti za poslovnu situaciju iako ona nije idealna. Spremni ste da date sve od sebe da probleme rešite. Moguće je da se dvoumite oko nekih odluka na ljubavnom planu. Šta god da odlučite, nemojte da idete protiv sebe. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa tahikardijom ili srčanim sistemom.

LAV


Za sada vešto korisite svoje zavodničke sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može da odoli pred Vašim šarmom. Stepen poslovnog uspeha zavisi od pravilne procene i izbora taktike koju primenjujete prema saradnicima. Proverite krvnu sliku jer su mogući problemi sa zdravljem.

DEVICA


Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice. Problemi sa osetljivom kožom su mogući.

VAGA


U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim analizama. Stalo Vam je da ispunite svoje obaveze, ali ne možete da održite dobru koncentraciju na različitim stranama. Mogući problemi sa alergijskim reakcijama su naglašeni kod vas.

ŠKORPIJA


Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Ovo je doba godine kada vam je neophodan odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora, izbor. Povedite računa o zubima koji bi kod vas mogli da budu veoma osetljivi u narednom periodu.

STRELAC


Pazite šta govorite jer je velika šansa da će vaše reči biti zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom. Mogući su problemi sa kičmom. Povedite računa o tome da tokom današnjeg dana ne podižete težak teret.

JARAC


Imate velike planove ali vam je potrebno mnogo vremena kako biste uspeli da ih zaista realizujete. Stabilna ljubavna veza vam uskoro dolazi. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja.

VODOLIJA

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak. Povedite računa o unosu tečnosti.

RIBE

Može vam se učiniti primamljiva ideja da se ponovo vratite u ljubavnu vezu s osobom s kojom se to isto u prošlosti završilo na neprijatan način. Pre nego što podlegnete iskušenju, proverite nije li ta vaša potreba došla iz puke dosade. Pred vama je faza u kojoj će vam jako prijati bilo koji oblik rekreacije ili bavljenja sportom.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments