7.4 C
Novi Sad
30/11/2022, 19:29
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 4. decembar

Horoskop za utorak, 4. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osobe, kojom vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, treba vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje. Potrudite se da tokom današnjeg dana sebi obezbedite dovoljno vremena da napravite predah.

BIK


Prihvatite iskreni razgovor i emotivno poveravanje bliskoj osobi. Dozvolite nekome da Vas oraspoloži i emotivno inspiriše. Nemojte ulaziti u verbalne duele. Važni su argumenti koje navodite u svoju korist, kao i nečija praktična podršaka. Nervni sistem vam je osetljiv pa je važno da povedete računa o tome.

BLIZANCI


Ljubav vam u ovom periodu lako dolazi. Osećanja za nekoga s kim radite.  Bez bitnih dešavanja, isti trend se nastavlja. Povedite računa o leđima. Mogući su problemi sa kičmom. Ukočenost, bolovi u leđima i napetost vas konstano prate. Vreme je da se posavetujete sa fizijatrom.

 RAK


Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici morali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer je voljena osoba, možda, neutešno usamljena.  Bavite se sportom i posvetite se fizičkoj aktivnosti. Vreme je da se vratite u kondiciju i da se vratite u dobru formu.

LAV


Nemojte da očekujete previše kada je u pitanju današnji dan. Polje posla vam baš nije dobro postavljeno sada. Važno je da budete sasvim otvoreni prema osobi do koje vam je stalo ako želite da izgradite dobar odnos. Izbegavajte unos alkohola ili preterivanje sa štetnim supstancama jer biste na taj način mogli da ugrozite sopstveno stanje.

 

DEVICA


U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Povedite računa o unosu tečnosti i posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

VAGA


Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je poslednji trenutak da promenite te odnose. Imunitet vam je nešto slabiji pa biste mogli da imate manje probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA


Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne trebaju emotivno dokazivanje i novi dramski zapleti. Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet ili nečiju asistenciju. Moguće su srčane smetnje pa je važno da povedete dovoljno računa o zdravlju tokom ove faze.

STRELAC


U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate rešite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje. Mogući su problemi sa migrenom. Glava vama je sada jako osetljiva i podložna tegobama.

JARAC


Možete naći ljubav, pogotovo ako budete izašli u veće društvo ili na neki događaj. Vaša poslovna situacija će se popraviti. Muči vas nervoza i stres. Moguće je da čete na polju zdralvlja imati neke psihosomatske probleme. Pred vama je dan u kojem ćete biti i te kako napeti.

VODOLIJA

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite, jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Povedite računa ako ste već imali neke tegobe, ciste, upale ili probleme sa kamenom i peskom u bubrezima.

RIBE

Lako Vas je uzmeniriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči ili postupaka. Nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu i ulog. Očekuje Vas dobitak, ali i rezignacija. Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve poteškoće na polju zdravlja danas.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments