6 C
Novi Sad
27/11/2021, 12:05
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 9. oktobar

Horoskop za utorak, 9. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan. Moguće je da ćete imati neke probleme zbog pogrešne terapije ili nuspojave od lekova koji vam ne prijaju.

BIK

Možete dobiti uzbudljivu priliku za tajnu aferu sa nekim o kome pre niste razmišljali u
romantičnim okvirima. Klonite se mutnih radnji.  Problemi sa viškom kilograma su naglašeni kod vas i jako je važno da dovoljno pazite na svoju ishranu, da unosite dovoljno tečnosti kao i da budete fizički aktivni.

BLIZANCI


Delujete nova naređenja na poslovnom planu. Moguće je da se na neki način morate podvrgnuti disciplini. Možete da očekujete lepo iznenađenje od strane osobe koju volite. Pred vama je povoljan period. Ne osećate se baš dobro tokom današnjeg dana i podložni ste brojnim problemima.

RAK

Upetljali ste se u začarani krug. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni.  Povedite računa o svojoj ishrani kao i o tome da idete na redovne lekarske kontrole.

LAV


Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje Vas negativna reakcija. Sačuvajte prisebnost duha i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u Vašem okruženju. Mogući su problemi sa grlom. Povedite računa da ne dođe do prehlade.

DEVICA


Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje. Prati vas hroničan umor koji može da vam stvara veće smetnje.

VAGA


Partner pokušava da Vas oraspoloži svojim idejama, ali Vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Novi događaji ili promene na poslovnoj sceni mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Moguće su pogrešne procene. Teži vam je dan i osećate veliki pritisak u glavi a mogući su i problemi zbog stresa.

ŠKORPIJA


Nije povoljan dan za ugovore. Odložite sve nakratko jer ako sada započnete nove pregovore mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat. Pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa osetljivim očima, očnim pritiskom, kataraktom i tome sl.

STRELAC

Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije na poslovnom planu danas, ali uz dovoljno smirenosti ćete ih rešiti. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije trebaće vam više vremena da je osvojite. Potrebno vam je opuštanje. Priuštite sebi neki vid relaksacije.

JARAC


Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji. Menjajte režim ishrane. Vreme je da se posvetite vašem zdravlju.

VODOLIJA


Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti. Ne dopada Vam se nečije ponašanje, ali nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nezapaženo na poslovnoj sceni. Vi ste ponekada skloni opijatima a to ne može da bude dobro za vaše zdravlje.

RIBE


Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Mogući su problemi sa kičmom. Može vas pratiti ukočenost takođe.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments