Foto: LadiesIN

Ovnovi su izrazito takmičarskog duha i drugo mesto im je neprihvatljivo, dok Bikovi imaju sve osobine presudne za uspešnu karijeru, ali ne i uspešan brak. 

  • OVAN- Od Ovna kao da se očekuje da će biti jedan od onih koji ceo život uspešno grade karijeru, nižući uspeh za uspehom. U poređeju s porodičnim životom, izazovi koji predstavljaju penjanje na uspeh ga previše privlače da bi karijeru stavio na drugo mesto u životu.
  • BIK- Bik je znak kog vodi želja za materijalnim bogatstvom i užicima. On se oslanja na svoj osećaj odgovornosti i stabilnosti da bi postigao većini nedostižne ciljeve. Bikovi su tvrdoglavi, snažni i beskompromisni, imaju sve osobine presudne za uspešnu karijeru, ali ne i uspešan brak.
  • LAV- Vatreni Lav, kralj džungle, vladar horoskopa sa suncem iza sebe, je jako samopouzdan, rođeni vođa stvoren za velike izazove, i kao takvom, teško da se može zamisliti kako živi mirnim porodičnim životom.
  • DEVICA- Ovaj znak je poznat i kao najveći pomagač od svih znakova. Na nju se uvek svi mogu osloniti, a imaju i jaku poslovnu etiku te su prirodno nadarene za organizaciju, pa je logično zaključiti da je Devica stvorena za karijeru u organizaciji velikih poslovanja i u radu s ljudima.
  • STRELAC- Strelci imaju jako dobre komunikacijske veštine, usmereni su i uporni, pa se ne obaziru na sitnice zbog kojih bi mogli da skrenu s cilja. U prilog im ide i činjenica da su spremni na rizik ako smatraju da ga cilj opravdava. Imaju velike snove i često su preduzetnici koji svoj san grade od nule.
  • VODOLIJA- Kao duboki mislioci horoskopa, Vodolije imaju tendenciju da koriste svoje kvalitete za humanitarne i naučne napretke. Oni su znak uz koji se veže najviše inovacija, naučnih otkrića i izuma. Poznate Vodolije bili su Galileo, Čarls Darvin i Tomas Edison.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments