Foto: Inverse

Ovim znakovima bi trebalo pravo božićno čudo da se opuste i uživaju u toj čarima praznika.

JARAC– Jarac je jako tvrdoglav i ima svoj životni raspored kog se grčevito drži. On mrzi zabave i nije u njegovom stilu da se oko ičeg uzbuđuje. Ovaj znak je pravi Grinč i praznici mu ne znače ništa posebno. Za njega je to samo gubljenje vremena.

RIBE– Najveći avanturisti horoskopa, Ribe Božić smatraju obavezom boravka na jednom mestu. Kad bi bilo po njihovom, one bi Božić iskoristile za istraživanje sveta. Ribama su praznici gnjavaža, zbog čega nikako ne mogu da se opuste i prepuste uživanju.

VAGA– Iako je Vaga jedan od najpozitivnijih i najveselijih znakova u horoskopu, kad se praznici približavaju u nju ulazi panika i frustracija. Razlog tome je njena neorganizovanost i nemogućnost fokusiranja na jednu stvar duže od par minuta. I kad se u ovaj miks još ubaci porodica, pripreme ručka, deca i pokloni, Vagina ideja Božića u većini slučajeva ostane samo ideja i zbog toga znaju biti nezadovoljne i tužne.

DEVICA– Zabava i druženje Devicama nisu na vrhu popisa za praznike, njima savršen Božić uključuje odmaranje uz dobru knjigu i zanimljive filmove. Činjenica je da ovaj inteligentni znak sanja o provođenju Božića daleko od vreve.

BIK– Biku njegov karakter ne dopušta da se prepusti božićnoj čaroliji i uživa. Pošteno je reći da ovaj horoskopski znak ima problema s opuštanjem, a ući u praznično raspoloženje za njega je nemoguća misija. Biku ni u kom slučaju nije zanimljivo, ni poželjno, pevanje pesama, druženje na otvorenom, kao ni porodična okupljanja.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments