Horoskopski znaci sa najsnažnijom intuicijom

       

Takozvano šesto čulo nazivamo još intuicija ili senzitivna moć opažanja. 

Škorpija- Osobe rođene u znaku Škorpije mogu savršeno skenirati svoju okolinu- bez da drugima upadnu u oči. Svesni su svega što se događa oko njih i mogu osetiti značenje svake situacije pre ostalih. Često se uzdaju u svoju intuiciju- koja ih nikada ne vara.

Rak- Rakovi su vrlo osećajan i senzibilan horoskopski znak. Možda ne znaju uvek u čemu je problem, ali mogu osetiti kad se promeni raspoloženje. Rak podržava svoje prijatelje i često sluša osećaj koji ima u telu.

Vodolija– Intuicija osoba rođenih u znaku Vodolije vrlo je snažna i duboka i uvek se mogu pouzdati u nju. Oni imaju istančano šesto čulo i odmah mogu pročitati određene situacije. Pravi su vizionari i uvek gledaju u budućnost.

Ribe- Osobe rođene u znaku Ribe vrlo su intuitivna bića i u mnogim situacijama ostaju mirne. Ribe znaju kako će se odvijati određene stvari i kako će reagovati njihova okolina. Kombinacija unutrašnje spoznaje, kolektivnog iskustva, mudrosti i slučajnih misaonih bliceva čine ovaj horoskopski znak vrlo senzibilnim za šesto čulo.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments